Domov » VIP » NORO! Toliko denarja ponujajo Meghan Markle za kratek nastop v seriji Nepremagljivi dvojec

NORO! Toliko denarja ponujajo Meghan Markle za kratek nastop v seriji Nepremagljivi dvojec

VIP
NORO! Toliko denarja ponujajo Meghan Markle za kratek nastop v seriji Nepremagljivi dvojec
📷 Profimedia

Rachel Zane si želijo nazaj!

Izgleda, da obstaja majhna verjetnost, da se bo nekdanja ameriška TV zvezdnica in trenutna članica britanske kraljeve družine vrnila na televizijske ekrane.

Daily Mail poroča, da si televizijska mreža NBC neizmerno želi, da bi Meghan Markle še enkrat nastopila v seriji Nepremagljivi dvojec (Suits) in je za to celo pripravljena plačati milijone dolarjev dobrodelni organizaciji po njenem izboru. Ustvarjalci serije si želijo, da bi vojvodinja suseška še zadnjič nastopila v seriji in to le za dve minuti, celotni posnetek pa bi posneli v Angliji.

Po poročanju bližnjega vira naj bi snemanje opravili v manj kot enem dnevu, zgodba pa bi prikazala Meghanino resnično življenje v smislu, da “je noseča in živi srečno življenje z Mikom [njenim možem v seriji] v Veliki Britaniji.”

To zagotovo ne bi bilo po volji kraljice, vendar pa se zaradi potencialnega plačila med dvema in osmimi milijoni dolarjev za dobrodelne namene to ne zdi povsem nemogoče. Konec koncev sta tako Meghan kot tudi Harry že leta zelo dobrodelna.