Domov » Moda & stil » 9 brezčasnih barvnih kombinacij, ki nikoli ne bodo šle iz mode

9 brezčasnih barvnih kombinacij, ki nikoli ne bodo šle iz mode

Moda & stil
9 brezčasnih barvnih kombinacij, ki nikoli ne bodo šle iz mode
📷 The Cashmere Gypsy

Te je strah barv? Nikar. Živahen odtenek se lahko zdi tako brezčasen kot kavbojke in bela bluza, vse dokler veš, kakšne barve gredo skupaj.

Ko boš naslednjič negotova, kako živahne barve vkomponirati v svoje vsakdanje stajlinge, se posluži ene izmed spodnjih devetih barvnih kombinacij.

Mornarsko modra + Rumena

Mornarsko modra je praktično nevtralna in čeprav bi brez dvoma z vsemi odtenki v tvoji omari izgledala odlično, pa ji živo rumena resnično pomaga izstopti.

Roza + Rdeča

Živahna rdeča ublaži Barbie izgled, nežno roza pa uravnovesi seksi faktor. Končni rezultat? Popolna ženstvena kombinacija, ki jo boš želela nositi skozi celo leto.

Kobaltno modra + Turkizna

Kobaltno modra in turkizna odlično izgledata skupaj, saj sta obe živahni in bogati barvi, hkrati pa ne zasenčita druga druge.

Mornarsko modra + Bež

Varna kombinacija? Morda. Elegantna? Zagotovo. Hladni podtoni mornarsko modre lepo uravnovesijo toplo bež. Videz, ki je primeren tako za pisarno kot tudi popoldansko kosilo.

Češnjevo rdeča + Vijolična

Čeprav ta dva odtenka skupaj nista za sramežljive duše, pa čisto vsakič odlično izgledata skupaj. Živahni barvi skupaj dodata francoski pridih in skupaj vedno izgledata razkošno.

Oranžna + Roza

Oba odtenka nas spominjata na sončne dni in cvetoče vrtove, skupaj pa postaneta živahen sončni zahod, ki bo zagotovo obračal glave.

Svetlo siva + Pastelno roza

Občutljivi golobje sivi odtenki umirijo dragoceno naravo pudrasto rozaste in ji pomagajo, da izgleda zimskemu času primerno.

Črna + Mornarsko modra

Ovrgli smo pravilo stare šole glede nošenja mornarsko modre in črne skupaj. Skupaj ustvarita vizualno globino ter ti omogočata več zabave in igrivosti kot pa popoln monokromatski videz.

Opečnato rdeča + Morda

Izgleda, da je Superman resnično vedel, kaj dela. Ti dve živahni barvi tvorita sanjski tim z avtoritativnim učinkom.