Nosi zdaj! 7 uličnih trendov z newyorškega tedna mode za jesen 2017

Pozabi na modne piste. Po najboljši modni navdih smo se odpravili kar na ulice. Letos se bo vse vrtelo okoli barv (in maksimalizma). Poglej, katerih 7 mega trendov lahko nosiš že danes!

Drzne, osnovne barve

Skrbno izbrana in minimalistična estetika leta 2016 se je presedla v zadnje vrste. Leta 2017 se bo vse vrtelo okoli živahnih odtenkov in občutka veselja. Vnesi barvo v stajling s preprosto živahno jakno, jopo ali puloverjem.

Hlačni kostimi

Letos bi bilo resnično težko spregledati hlačne kostime na tednu mode, saj so bili prisotni čisto povsod. Tudi ti bodo zelo moderni v živahnih odtenkih in nepričakovanih vzorcih. Njihovo eleganco lahko enostavno omiliš s klasično t-majico ali pulijem.

Majice z logotipi

Del prevlade maksimalizma je tudi oživljanje logotipov. In najlažji način, kako lahko brez besed izraziš pripradnost določeni znamki je s klasično t-majico. Plus točke dobiš, če je vintage.

Grafični cvetlični motivi

Cvetlice za pomlad? To pa je odkrivanje tople vode. Hec! Vendar pa bodo to leto cvetlični vzorci še večji in še bolj opazni in zelo pogosto bomo lahko na oblačilu opazili samo en ogromen cvet. Išči ga povsod, od puloverjev do torbic.

Našitki in sponke

Za ta trend ti ni treba v trgovino. Preprosto vzemi iz omare klasično denim jakno, prišij nanjo zanimive našitke, zapni nekaj sponk in že si v trendu!

Gležnarji brez pete

Aleluja! Pete niso več ključni dodatek modno naprednega stajlinga. Vse bolj in bolj pogosto opažamo dame, ki delikatna krila kombinirajo z utilitarističnimi gležnarji. Udobno in modno!

Kompaktne torbice

Majhne torbice bodo definitivno pomembni akterji leta 2017. Ampak, za dneve, ko moraš s seboj nositi malo več stvari, si omisli kompaktno torbico, ki je strukturirana, majhna, ampak ne mikroskopsko miniaturna.