Nova poletna modna zgodba: TejaJeglichDesign in Mitja Bokun združila moči

Oblikovalka torbic TejaJeglichDesign in ilustrator Mitja Bokun sta se prvič srečala leta 2016, ko je Teja odprla svoj prvi butik. Oba umetnika slovita po svoji ustvarjalnosti in edinstvenosti svojih izdelkov, zato sta se odločila, da združita moči in ustvarita skupen izdelek. Njuno sodelovanje je privedlo do poletne torbe za ženske, ki se ne bojijo izstopati.

Teja Jeglič in Mitja Bokun - Modna.si
Teja Jeglič in Mitja Bokun

Navdih za to edinstveno poletno torbo je bil čakanje na pravo poletje, ki je prineslo eksplozijo barv in igrive resice. Teja in Mitja sta želela ustvariti torbo, ki bi izražala svežino in lahkotnost, zato sta se odločila za belo barvo torbe. Bela barva simbolizira svežino in prefinjenost ter se odlično poda k poletnemu vzdušju.

Poleg bele barve sta se osredotočila tudi na izbiro barv in igrive resice. Barve pa predstavljajo igrivost in dinamičnost ter vzbujajo občutek veselja. Skupaj sta ustvarila kombinacijo barv, ki odraža poletno razpoloženje in osebnostne značilnosti žensk, ki si upajo izstopati iz množice.

Torba, ki sta jo ustvarila TejaJeglichDesign in Mitja Bokun, je tako edinstvena v svoji estetiki in oblikovanju. Vsak detajl je premišljeno izbran, da ustvari izstopajočo in hkrati prefinjeno poletno torbo. Njuno sodelovanje je prineslo izdelek, ki združuje ustvarjalnost obeh umetnikov in bo zagotovo pritegnil pozornost ljubiteljev unikatnih modnih dodatkov.

Unikatne torbe so že na voljo na spletni strani tejajeglichdesign.com.