fbpx

Angelina Jolie po novem blondinka!

Angelina Jolie še naprej promovira svojo prihajajočo modno znamko Atelier Jolie in to v stilu. Na novih fotografijah oskarjevke lahko vidimo, da si je pred kratkim omislila svojo ikonično blond barvo las iz 90-ih let.

48-letnica je objavila, da se bo povezala s francosko modno hišo Chloé in njeno kreativno direktorico Gabrielo Hearst, da bi ustvarila “kapsulo ženskih oblačil, ki bo poudarila delo obrtnikov, ki sodelujejo pri izdelavi in uporabi oblačil iz okolju prijaznih materialov,” poroča Vogue.

Prejšnji mesec je Angelina v objavi za svojih 14,5 milijona sledilcev na Instagramu objavila, da je ustanovila novo modno znamko, s trajnostno kolekcijo, ki bo na voljo jeseni 2023. Opozorila je, da je njen cilj pomagati pri “demokratizaciji modne industrije” s kosi Atelier Jolie, ki strankam omogoča “dostop do kolektiva nastajajočih oblikovalcev in obrtniških mojstrov.”

Preberi si tudi:
Angelina Jolie - Modna.si

Igralka Angelina Jolie zaposluje!

Oboževalci, ki si že od nekdaj želijo delati z Angelino Jolie, imajo zdaj priložnost, saj zvezdnica zaposluje! 47-letna igralka se pripravlja na ustanovitev Atelier Jolie, svoje nove ekološko…

Prejšnji teden je bilo objavljeno sodelovanje med Atelierjem Jolie in Chloé, v Instagram objavi pa so bile fotografije srečanja Angeline s kreativno direktorico prestižne znamke Gabrielo Hearst. Na posnetkih brez dvoma niso ostali neopaženi Angelinini svetlejši, poudarjeni blond prameni.

Preberi si tudi:
Meghan Markle, princ Harry - Modna.si

Meghan Markle hodi sama na zabave! Se s princem Harryjem ločujeta?

Zdi se, da govorice o tem, da se princ Harry, 38, in Meghan Markle, 41, ločujeta, nikakor ne pojenjajo – prav nič pa pri tem ne pomagajo niti…