fbpx

Meghan Markle hodi sama na zabave! Se s princem Harryjem ločujeta?

Zdi se, da govorice o tem, da se princ Harry, 38, in Meghan Markle, 41, ločujeta, nikakor ne pojenjajo – prav nič pa pri tem ne pomagajo niti nenehna poročila, da vse več časa preživljata narazen.

Kraljeva pisateljica Lady Colin Campbell je za Dan Wootton na GB News konec prejšnjega meseca povedala, da naj bi ji poznavalci povedali, da se vojvoda suseški že kar nekaj časa pogovarja z odvetniki za ločitve. Trdili so tudi, da je več kot enkrat prišel v lokalni hotel, kjer ima najeto sobo – svoje domnevno “mesto pobega” – brez žene in otrok, čeprav so njegovi predstavniki zatrdili, da te govorice ne držijo.

Preberi si tudi:
Princ Harry, Meghan Markle - Modna.si

Ima princ Harry skrivno sobo v hotelu, kamor pobegne brez žene Meghan Markle?

Po spletu so začele krožiti govorice, da naj bi imel princ Harry skrivno hotelsko sobo, v kateri občasno biva brez svoje žene Meghan Markle. Govorice so se začele…

Zanimivo je, da se zdi, da je Meghan bolj verjetno tista, ki si želi preživeti čas ločeno od svojega moža, saj glede na nedavne govorice nekdanja igralka serije Suits pušča princa Harryja doma in se zabava v Kaliforniji brez njega.

“Moji prijatelji, ki živijo blizu Harryja in Meghan, te dni pogosto naletijo na Meghan na zabavah,” je maja na Twitterju zapisala britanska pisateljica in televizijska voditeljica Petronella Wyatt in dodala: “Nenavadno je, da Harryja pušča doma.”

“La Megs je postala prijateljica z nekom iz zelo znane ameriške družine, čigar bogastvo presega Windsorjeve,” je zapisala v drugem tvitu. Le koga je mislila, se sprašujemo?!

Prav tako se je posmehovala Meghan, ker je prejela nagrado ‘Woman of Vision’, ki jo je prejela isto noč, ko sta s princem Harryjem trdila, da sta bila vpletena v “skoraj usodno” avtomobilsko preganjanje s paparaci po podelitvi nagrad. “Njen rezultat je v nevarnosti, da bo prehitel tako Einsteina kot Nelsona Mandele,” je zapisala Petronella in se nato pošalila: “Zakaj je Meghan sploh ženska z vizijo? Tunelski vid bi bil boljši opis.”

Preberi si tudi:
Meghan Markle - Modna.si

Oboževalci prepričani, da si je Meghan Markle popravila nos

Nobena skrivnost ni, da je Meghan Markle naravno čudovita in stilska ikona. Se pa številni oboževalci na spletu zadnje čase sprašujejo, ali si je 41-letna vojvodinja suseška operativno…