fbpx

Oboževalci prepričani, da si je Meghan Markle popravila nos

Nobena skrivnost ni, da je Meghan Markle naravno čudovita in stilska ikona. Se pa številni oboževalci na spletu zadnje čase sprašujejo, ali si je 41-letna vojvodinja suseška operativno popravila nos.

Nekateri so mnenja, da je ožji videz nosu posledica le drugačnega načina ličenja, drugi pa pravijo, da je za drugačen izgled nosu lahko krivo tudi naravno staranje.

1. maja je Instagram profil @plasticne objavil vzporedno primerjalno fotografijo Meghan iz njenih najstniških let in nato sodobnejšo fotografijo. Napis ob objavi se glasi: “Meghan Marke predstavlja nov videz.”

Nekateri so prepričani, da ima “nov nos in novo brado”. “Moč novega nosu,” je zapisal eden, medtem ko je drugi odgovoril, “Mislil sem, da je Cardi B,” drugi pa je dodal, “jaz tudi”. So ji pa seveda nekateri stopili v bran, da se fotografiji sploh ne da primerjati, saj je ena iz otroštva, druga pa iz odraslih let.

Ne glede na to, ali si je na obrazu res kaj popravila ali ne, Meghan izgleda izjemno.

Preberi si tudi:
Kako se razlikujeta negovalni rutini kože Meghan Markle in Kate Middleton

Kako se razlikujeta negovalni rutini kože Meghan Markle in Kate Middleton

Kate Middleton in Meghan Markle sta dve med nekaterimi najbolj fotografiranimi ženskami današnjega časa. Zaradi pomembne vloge Kate v britanski kraljevi družini, Meghanine igralske zgodovine in seveda poroke…