Domov » Moda & stil » Novo sodelovanje znamke H&M z Giambattisto Vallijem prinaša novosti!

Novo sodelovanje znamke H&M z Giambattisto Vallijem prinaša novosti!

Moda & stil
Novo sodelovanje znamke H&M z Giambattisto Vallijem prinaša novosti!
📷 H&M

Švedski trgovec s hitro modo je v preteklosti že sodeloval s številnimi zelo znanimi imeni modne industrije, med drugim z Isabel Marant, Alexandrom Wangom, Balmainom in Moschinom.

Do zdaj je bila navada, da so novo sodelovanje pri H&M-u naznanili spomladi, nato pa nas na nakup oblačil iz omejene kolekcije pustili čakati do jeseni. Tokrat pa bo povsem drugače!

Pre-kolekcija Giambattista Valli x H&M bo za nakup na voljo že veliko prej. V izbranih prodajalnah in na spletni strani H&M-ja boš lahko oblačila kupila že jutri, 25. maja, preostali del kolekcije pa bo na voljo 7. novembra.

“Giambattista je resnično mojster, ko gre za lepoto, glamur in prefinjenost, res smo veseli, da lahko sodelujemo z njim,” je dejala Ann-Sofie Johansson, kreativna svetovalka pri znamki H&M. “Vedno si želimo drugačnih sodelovanj. To je v primerjavi z lanskoletnim Moschinom povsem drugačno. Prvič delamo z nekom, ki dela visoko modo.”

Dostopna kolekcija visoke mode bo vsebovala ogromno oblek z Vallijevim prepoznavnim detajlom – tilom, katerega obožujeta tudi pevki Rihanna in Jennifer Lopez. Cene ženskih in moških oblačil se bodo gibale med 14,99 in 499,00 evri.

“Navdušen sem nad tem sodelovanjem: H&M mi daje priložnost, da svojo vizijo sloga in mojega častenja lepote predstavim širšemu občinstvu,” je dejal Valli. “Cilj je deliti svojo ljubezen do lepote in biti del vseh srečnih trenutkov, ki pomagajo ustvarjati ljubezenske zgodbe po vsem svetu.”

Očitno bo sobota dan za šopiiiing! 🛍️