Kako v dveh minutah ustvariš čudovite kodre

Kodranje las je običajno kar dolgotrajna (in za roke naporna) misija, ki večino žensk odvrne od tega, da bi se sploh lotile kodralnega procesa in zato raje dan za dnem nosijo čop ali pa spuščene lase, ki niso ne skodrani ne zravnani. Da bi bilo ustvarjanje valovite pričeske hitro in enostavno, ti predstavljamo genijalen trik, kako do skodranih las v polovičnem ali še krajšem času, kot si ga potrebovala prej za poskočne kodre.

Kaj potrebuješ: Rahlo elastiko za lase in kodralnik.

1. korak: Lase na vrhu glave spni v čop.

2. korak: Čop razdeli na tri pramene enake velikosti (odvisno, kako gosti so tvoji lasje) in vsak pramen ovij okoli kodralnika za 10 sekund. Pomembno je, da lase okoli kodralnika oviješ vse do elastike.

3. korak: Počakaj, da se kodri popolnoma ohladijo. Ta čas si lahko naneseš ličila, se oblečeš itd. Tik preden odideš od doma razpusti čop in s prsti razčeši kodre.

Zakaj deluje: Ne zapravljaš dragocenega časa za razdeljevanje las na nešteto manjših pramenov in konstantno spenjanje preostalih las. Rahel čop bo obdržal lase na mestu, kodri pa bodo narejeni 1, 2, 3. Hitra in popolna pričeska za vsakdan, sploh pa za prihajajoče vroče, poletne dni, ko se ti ne da ukvarjati z lasmi, vseeno pa bi rada izgledala, kot da si v urejanje vložila ogromno truda.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry