Domov » Moda & stil » Predstavljamo TOP 3 spomladanske modne trende

Predstavljamo TOP 3 spomladanske modne trende

Moda & stil
Predstavljamo TOP 3 spomladanske modne trende
📷 Janni Olsson Delér / Instagram

Vse, kar nosiš zadnje tedne so kavbojke in pulover ali majica. Aja, in plašč ali jakna v hladnih jutrih. Se ti zdi, da bi morala malo popestriti stvari? Se popolnoma strinjamo. In v katere modne trende bi morala letošnjo pomlad vsekakor investirati? Spoznaj TOP 3 trende, ki jih boš videvala čisto povsod.

Puščavska lepota

Enostavne, lahkotne obleke, kombinezoni in hlače postajajo vse bolj priljubljeni z višanjem temperatur. Ovijanje, zavezovanje in zapenjanje ustvarijo nežen in prefinjen videz. Pomisli na safari, torbice iz slame in rjavkasto obutev (še zlasti gležnarje) za ta udoben in šik trend.

Retro glamur

Bodi pozorna na silhuete iz 60-ih, ki so narejene iz razkošnih tkanin (svila in til) ter sladoledno-pastelne in neon odtenke. Ampak da bi tí retro kosi izgledali sodobni in ne tako kostumski, kombiniraj na primer retro obleko s supergami, krilo iz tila pa s salonarji v kovinski barvi.

Karo klasika

Pripravi se na hlačne kostime! Različica 2019 poslovne klasike bo izgledala sveže z bolj ohlapnimi kroji in mehkejšimi silhuetami. In nikar naj te ne presenetijo poslovne obleke s kratkimi hlačami. Zelo priljubljeno pa bo tudi poudarjanje pasu in kombiniranje s krilom. Poslovne obleke od glave do pet niso po tvojem okusu? Omisli si le tisti kos, za katerega veš, da ga boš z veseljem nosila in ga kombiniraj po svoje.