fbpx

Obeta se nam modno-glasbeno-plesni spektakel ALEJE, kot ga še ni bilo

Vse prireditve in koncerti v ALEJI in na ALEJI SKY so brezplačni, čakajo nas Alice Francis, Perpetuum Jazzile, Challe Salle, Dunking Devils, Sebastian, Alenka Godec in mnogi drugi.

Najboljše novo nakupovalno središče na svetu ima v sklopu 2. rojstnega dne: Lej, zabava za vse, kar tri dni pestrega dogajanja. Obiskovalci bodo lahko doživeli ekstravaganten rojstnodnevni dogodek, kot ga pri nas še ni bilo. Gre za modno-glasbeno-plesni spektakel, ki bo v četrtek, 19. maja, ob 20. uri na ALEJI SKY. Rojstnodnevno praznovanje se bo nadaljevalo tudi v petek in soboto, 20. maja in 21. maja. Vsi koncerti in dogajanja v Aleji in na ALEJI SKY so za obiskovalce brezplačni.

Praznovanje se začne ta četrtek ob 17. uri z delavnicami priljubljene akrobatske skupine Dunking Devils na ALEJI SKY. Od 18. do 19.30 ure vas bodo v plesne ritme vpeljali Kingstoni. Prava poslastica pa se bo začela ob 20. uri, ko bo na vrsti modno-glasbeno-plesni spektakel s skupino Perpetuum Jazzile in popularno svetovno sving pevko Alice Francis.

V petek popoldan bo pestro osrednje dogajanje na prireditvenem prostoru, kjer boste lahko praznovali s številnimi glasbeniki, z maskotami in s posebno veliko nagradno pantomimo. Na ALEJI SKY pa bodo potekale akrobatske delavnice z Dunking Devilsi.

V soboto pričakujte celodnevno dogajanje za vse generacije, ki ga dopoldne prične Boštjan Gorenc – Pižama. Sledi otroška zabava z Romano Krajnčan, nato pa vas bodo zabavali Dunking Devilsi in Žigan Krajnčan. Popoldne so na sporedu glasbeni nastopi izvajalcev Adrijane Kamnik, Alenke Godec, Challeta Salleta, Martine Majerle, Nastje Gabor, Sebastiana in Žana Serčiča. Za vse, ki želite še enkrat prisluhniti izjemni pevki, vabljeni  na koncert Alice Francis.