Mati Elona Muska v kopalkah na naslovnici revije Sports Illustrated

Sports Illustrated Swimsuit je uradno poimenoval svoje modele na naslovnicah za leto 2022.


V ponedeljek je revija objavila, da sta bili za letošnjo številko izbrani Kim Kardashian, pa tudi mama Elona Muska Maye Musk. Ostali dve dekleti z naslovnice pa sta še pevka Ciara in Yumi Nu.

“Pot, na kateri smo bili – da bi šli iz kalupa, v katerega nas je postavil svet – se morda zdi znana,” je v izjavi dejal glavni urednik SI Swimsuit MJ Day. “Zagotovo je znana ženskam, ki smo jih izbrali za naše modele za naslovnico: Maye, Ciara, Yumi, Kim.”

Medtem ko se je 41-letna Kim pojavila na neštetih naslovnicah revij, je to njen prvi nastop v Sports Illustrated Swimsuit.


74-letna Maye je svojo manekensko kariero začela pred več kot 50-imi leti. Pri 69 letih je postala najstarejša predstavnica lepotne znamke CoverGirl. Nazadnje je kanadska/južnoafriška zvezdnica napisala spomine, v katerih je podrobno opisala vzgojo treh otrok z naslovom “Ženska naredi načrt: nasveti za življenjsko avanturo, lepoto in uspeh.”

Ciara, mati treh otrok, je že leta znana kot pevka in plesalka. 36-letnica je po vsem svetu prodala več kot 23 milijonov plošč. Leta 2014 sta z njenim možem Russell Wilsonom ustanovila fundacijo Why Not You, neprofitno organizacijo, katere cilj je boj proti revščini z izobraževanjem in spodbujanjem mladih.

Yumi, japonska in nizozemska glasbenica, je debitirala v SI Swim leta 2021. Yumi se je leta 2021 zapisala tudi v zgodovino, saj je bila prva Azijka z oblinami v reviji.

Vse pravice pridržane © 2023 Modna.si