Obeta se nov Kardashian-Jenner resničnostni šov!

Morda je najmlajša članica Kardashian-Jenner “posadke”, vendar pa je Kylie Jenner odločena, da je njena leta ne bodo ovirala na poti do željenih ciljev.

19-letna resničnostna zvezdnica bo dobila svojo obliko resničnostnega šova Keeping Up with the Kardashians, ki bo premiero doživel letošnje poletje na televizijski mreži E!. Resničnostni šov se bo imenoval Life of Kylie, v katerem bomo lahko spremljali Kylie, kako krmari skozi svoje edinstveno življenje kot podjetnica, modna oblikovalka, avtorica, televizijska zvezda, modna ikona in kot izvršna direktorica in ustanoviteljica kozmetične znamke Kylie Cosmetics, poleg tega pa bo serija prikazovala tudi njeno vsakdanje življenje, ko preživlja čas z družino in prijatelji.

“Zadnjih nekaj let je bilo tako neverjetnih zaradi podpore mojih fenov,” je v izjavi dejala Kylie. “Ta šov mi bo omogočil, da pokukajo v moje življenje in vidijo zakulisje projektov, na katerih delam ter tudi, kako preživljam zasebno življenje s prijatelji.”

“Kylijina lepota, poslovna zdrava pamet in status modne ikone so jo naredili eno od najbolj znanih in uspešnih mladih žensk na tem svetu,” je dejal Jeff Olde, izvršni podpredsednik za načrtovanje in razvoj pri televizijski mreži E!. “Kylie je dosegla tako veliko v tako mladih letih in vemo, da bodo gledalci E!-ja navdušeni nad tem, da je pripravljena z njimi deliti vpogled v svoje vsakdanje življenje.”