Obleko katerega modnega oblikovalca bo na Trumpovi inavguraciji nosila Melania?

Bodoča prva dama Amerike Melania Trump je trenutno glavna sporna točka v modni industriji. Modni oblikovalci kot so Sophie Theallet, Marc Jacobs in Tom Ford so že jasno povedali, da ne bodo oblačili Trumpove, medtem ko so drugi oblikovalci kot sta Diane Von Furstenberg in Tommy Hilfiger popolnoma na razpolago bodoči prvi dami.

In kdo bo za inavguracijski dan, ki so bo zgodil danes, 20. januarja ob 18. uri, oblekel Melanio Trump? Omenjata se dve veliki imeni, ki naj bi kreirali obleki…

Prvo ime je nihče drug kot sam Karl Lagerfeld. In čeprav še ni povsem jasno, ali bo oblikoval obleko za dnevno ali večerno slovesnost in ali bo kreiral pod znamko Chanel, Fendi ali pod lastno znamko, je to velika zmaga za Melanio po vsem tem, ko se je morala soočiti z negativnim odzivom tako velikih imen modne industrije.

Šušlja pa se tudi, da naj bi obleko za ta zelo pomemben dan kreiral tudi Ralph Lauren. In čeprav Ralph ni nikoli formalno podprl Clintonove, je oblikoval vse hlače, ki jih je nosila na predsedniških razpravah.
Vendar pa je tudi Melania med predsedniško kampanijo nosila obleke s podpisom Ralpha Laurena, vključno na tretji in zadnji predsedniški razpravi ter na volilni dan. Vse obleke je kupila sama.

Tudi tebe že zelo zanima, kdo bo oblekel Melanio in kakšne barve bo obleka?