Oboževalci zaskrbljeni zaradi zožanega nosu Khloé Kardashian: “Ali lahko diha?”

Oboževalci so izrazili zaskrbljenost glede zdravja in videza nosu Khloé Kardashian na novih fotografijah, ki so se pojavile prejšnji teden in so bile posnete na košarkarski tekmi njenega nečaka Sainta Westa v Los Angelesu.

39-letnica je izgledala šik v dolgem plašču krem barve in prevelikih sončnih očalih, medtem ko je bila s svojo slavno družino na tekmi. Ampak, kot je poročal ameriški The Sun, so nekateri uporabniki Reddita opazili potencialno težavo s predhodno kirurško spremenjenim nosom resničnostne zvezdnice.

En oboževalec je zapisal: “Ali je njena nosna zaklopka že povsem zožana?” Nekdo drug je dodal: “Ali lahko normalno diha skozi ta nos ali je na tej točki večinoma dekorativen.” En drugi pa je zapisal: “Res si je zmamočila nos. Kakšna škoda.”

Khloé Kardashian - Modna.si
Khloé Kardashian (Foto: Profimedia)

Khloé si je tekmo pogledala skupaj s svojo 5-letno hčerko True, ki jo ima skupaj z bivšim Tristanom Thompsonom, ter svojo 7-letno nečakinjo Dream (hčerko njenega brata Roba Kardashiana in njegove bivše Blac Chyne).

Preberi si tudi:
KhloeKardashian - Modna.si

Khloé Kardashian potrdila, da v resnici vzgaja tri otroke

Nekdanji partner trenutno noseče Kourtney Kardashian Scott Disick je v napovedniku za naslednjo epizodo resničnostnega šova The Kardashians na Hulu navidez očrnil Blac Chyno. V videoposnetku Khloé Kardashian…