fbpx

Oče Hailey Bieber zaskrbljen za njo in njenega moža Justina Bieberja

Stephen Baldwin izrazil nekaj skrbi glede hčerke Hailey Bieber in njenega moža Justina Bieberja.

Nedavno je 57-letni igralec na svojih Instagram zgodbah javno prosil za “molitve” za 27-letno manekenko in 29-letnega pevca.

V svoji zgodbi je Stephen ponovno delil videoposnetek Victorja Marxa, ustanovitelja organizacije All Things Possible Ministries, na katerem Justin igra kitaro in poje pesem »I Could Sing of Your Love Forever« skupine Delirious? in Hillsong Worship.

Victor je ob videu Justinovega nastopa zapisal: “Kristjani, prosim, ko pomislite na Justina in Hailey, si vzemite trenutek in molite zanju, da bi imela modrost, zaščito in se približala Gospodu.”

V naslovu objave je Victor zapisal: “Redko objavljam o določenih ljudeh v središču pozornosti zaradi negativnih komentarjev, ki jih dobimo. [Moja žena] Eileen in Haileyina mama pogosto skupaj molita za J&H in tudi za najine otroke.”

Nadaljeval je: “Ljudje na vidnih položajih se soočajo s posebnimi izzivi in tudi sovražnik ne želi, da bi se približali Jezusu. Ne glede na materialne stvari ali pohvale se pogosto soočajo z duhovno vojno, ki je intenzivna in skuša uničiti njihovo vero, zakon in življenje na splošno. Torej hvala.”

Čeprav je delil prvotno objavo, Stephen ni ponudil nobenega drugega konteksta o tem, skozi kaj gresta Hailey in Justin. Par tudi v zadnjem času ni spregovoril o tem, ali se kaj dogaja.

Preberi si tudi:
Justin Bieber, Hailey Bieber - Modna.si

Hailey Bieber prvič o tem, zakaj se boji imeti otroka z Justinom Bieberjem

Hailey Bieber je v odkritem pogovoru z The Sunday Times spregovorila o marsičem, med drugim pa tudi o tem, zakaj se boji imeti otroka s svojim možem Justinom…