Od Justina Timberlaka do Jennifer Lopez: 5 absurdnih zvezdniških zahtev

Svetovni zvezdniki se brez dvoma še kako dobro zavedajo, da imajo lahko še tako absurdne zahteve, pa jim bodo drugi ugodili. Od Kanyeja Westa, Justina Timberlakea do Jennifer Lopez in Selene Gomez. Nekateri zvezdniki se vsekakor zavedajo svojega statusa!

Spodaj ti predstavljamo 5 zvezdniških zahtev, ki so precej absurdne.

1. Govori se, da je Seleno Gomez po razhodu z Justinom Bieberjem izrekla prav posebno prošnjo. Selena naj bi zahtevala, da se nihče v njeni ekipi ne imenuje Justin. Najbolj smešno dejstvo pa je, da so nekateri “Justini” že delali za Seleno. Rešitev? Dobili so vzdevke. Neverjetno!

2. Leta 2016 je med turnejo “The Life Of Pablo” Kanye West prosil za avtomat za alkoholno ledeno pijačo slush. A tu se zahteva ne konča: en del avtomata je njemu točil Hennessey in kokakolo, drugi pa Grey Goose in limonado za bivšo ženo Kim Kardashian.

3. Justina Timberlakea očitno zelo skrbi za higieno. Pravzaprav je njegova zahteva bila, da se kljuke na vratih njegove garderobne sobe razkužijo vsaki 2 uri. Čistoča na prvem mestu!

4. Leta 2011 je Britney Spears med koncertom v Londonu menda zahtevala več cheeseburgerjev, 100 fig in sliv, cvrte ribe in krompirček, zobno pasto in … pozor: uokvirjeno fotografijo princese Diane. Kakšne nore zahteve!

5. Jennifer Lopez je zahtevala povsem belo garderobno sobo z belim pohištvom in predmeti, da bi ohranila svoj um in razpoloženje mirna. Zanimivo.