fbpx

Praznično vzdušje že prišlo v Citypark

Naše največje nakupovalno središče se je odelo v praznično podobo, saj lučke s pravljično dekoracijo že ustvarjajo praznično vzdušje. Od tega četrtka, 1. decembra, dalje bo v pritličju središča pred trgovino Interspar stal kar 6 metrov visok mega adventni koledar, kjer se bodo obiskovalci lahko potegovali za bogate nagrade, ki jih bo vsak dan podarila druga Cityparkova trgovina. Nagradna igra bo potekala vse do božičnega večera, 24. decembra.

Ta petek, 2. decembra, se bo na poti čez Evropo pred Cityparkom ustavil pravi Coca-Cola legendarni božični tovornjak z Božičkom in spremstvom škratov, kot se ga spominjate s televizije. Obiščite Citypark, oglejte si ta spektakel in bodite prvi, ki se boste letos fotografirali z Božičkom. V ponedeljek, 5. decembra, pa bo Citypark z obiskom počastil prvi izmed dobrih mož, ki otroke obiščejo decembra. Miklavževanje z bogatim programom bo pospremil nastop otroškega pevskega zbora. Miklavž vas bo obiskal z angeli in parklji, vsi otroci pa bodo prejeli sladko presenečenje.

Praznično okrašen Citypark - Modna.si
Ta petek se bo na poti čez Evropo pred Cityparkom ustavil pravi Coca-Cola legendarni božični tovornjak z Božičkom in spremstvom škratov, kot se ga spominjate s televizije (Foto: Robert Krumpak)

Vabljeni, da si ogledate številne svetleče okraske v notranjosti centra in občudujete prav posebne lestence, ki bodo pričarali čarobno vzdušje božično-novoletnih praznikov. Vonj po kuhanem vinu, vroči čokoladi in ingverjevem čaju se že razprostira po ulicah Cityparka. Na glavni nakupovalni ulici je v zaživel tudi božično-novoletni sejem. Navdušeni boste nad pestro ponudbo in inovativnimi izdelki, ki so lahko čudovito darilo za vaše najbližje. Sejem zajema raznolik prodajni program, od prehranskega, tekstilnega, tehničnega, ne manjka pa niti družabnih iger in interaktivnih knjig za otroke.

Praznično okrašen Citypark - Modna.si
Vabljeni, da si ogledate številne svetleče okraske v notranjosti centra in občudujete prav posebne lestence, ki bodo pričarali čarobno vzdušje božično-novoletnih praznikov (Foto: Robert Krumpak)

Obiščite jih in si zagotovite praznična darila še pred največjo gnečo. Sreča je dober nakup z odličnim popustom, zato vas vse akcije in popusti zbrani čakajo v Cityparku, kjer najdete nešteto trendov z novimi modnimi kolekcijami in blagovnimi znamkami v kar 120 trgovinah in lokalih. Prav tako ne pozabite, da je njihov darilni bon Desetak lahko odlična ideja za obdarovanje. Vse magične stvari so vredne Desetaka.