Odštevajte do božiča z ALEJINIM adventnim koledarjem

Se tudi vi veselite prazničnega vzdušja, čarobnih lučk in ste v pričakovanju božiča? Odštevajte skupaj z našo najbolj sodobno nakupovalno destinacijo ALEJA. Za vas so pripravili poseben adventni koledar, ki ga boste v poštnih nabiralnikih našli že danes. Presenečal vas bo vse do nedelje, 24. decembra, ko boste odprli zadnje okence. S tem bodo prazniki še lepši, saj boste lahko darila za vaše najdražje kupili ceneje s popusti in ugodnostmi ALEJINIH trgovin in lokalov.

Odštevajte do božiča s posebnim ALEJINIM adventnim koledarjem - Modna.si
Odštevajte do božiča s posebnim ALEJINIM adventnim koledarjem

V torek, 5. decembra, bosta ALEJO obiskala že prvi od dobrih mož, Miklavž, in priljubljena narodno-zabavna skupina Polkaholiki. Nepozabno doživetje za vse generacije se bo začelo ob 17. uri. Vzdušje v najboljši nakupovalni destinaciji pa popestri še izjemna notranja in zunanja dekoracija, ki vam bo vzela dih in zagotovila pravo praznično nakupovalno izkušnjo. Božično razsvetljavo bodo izvedli trajnostno, saj poraba elektrike za LED tehnologijo predstavlja le 0,1 % letne porabe ALEJE, ki se proizvaja iz fotovoltaike na strehi.

Na strehi ALEJA SKY so že tretje leto zapored odprli drsališče, na katerem lahko vsi ljubitelji drsanja doživijo praznično vzdušje na kar 1000 m2 drsalnih površinah in 140 metrov dolgih ledenih stezah. Drsališče bo obratovalo vse do konca letošnjega leta, z možnostjo podaljšanja tudi v prihodnje leto, če bodo to dopuščale vremenske razmere. Delovni čas bo od ponedeljka do sobote od 10. do 21. ure, ob nedeljah in praznikih pa od 11. do 20. ure. Vstopnica za drsanje ni le odlično darilo, ampak tudi priložnost za deljenje čarobnega doživetja nad mestom. Na voljo so vam na blagajni drsališča.

Preberi si tudi:
Odprtje največjega drsališča na urbani strehi ALEJA SKY

Odprtje največjega drsališča na urbani strehi ALEJA SKY

V naši najbolj sodobni nakupovalni destinaciji ALEJA so včeraj že tretje leto zapored uradno odprli drsališče na strehi ALEJA SKY. Vsi ljubitelji drsanja bodo na kar 1000 m2…