OMG! Jason Momoa pobril svoje ikonične dolge lase

Poglej, kako izgleda zdaj!

Jason Momoa se je zabril in to za dober namen.

43-letni igralec je znan po svojih dolgih valovitih laseh, zato marsikdo verjetno ni mogel verjeti svojim očem, ko je videl Jasona z obrito glavo. Zvezdnik je na Instagramu objavil videoposnetek med procesom striženja, pokazal pa tudi na sveže obrito glavo.

“Nikoli nisem niti čutil vetra tukaj,” se je pošalil Jason, medtem ko je v rokah držal svoje dolge lase, spletene v kitke.

Pojasnil je tudi nepričakovan razlog za drastično spremembo.

“Zabritje vseh las,” je rekel Jason v videu. V nadaljevanju je pojasnil, zakaj je naredil spremembo: “To počnem za plastiko za enkratno uporabo. Naveličan sem teh plastičnih steklenic, moramo nehati. Plastične vilice, vse to. Gre v našo zemljo, gre v naš ocean.”

Končal je s pozivom k akciji. “Situacija v našem oceanu, tako obupna je. Torej, prosim, naredite vse, kar lahko, da iz svojega življenja odstranite plastiko za enkratno uporabo. Pomagajte mi.”

Preberi si tudi:
Umivanje las

Piling za lasišče: Ali pomaga pri hitrejši rasti las?

Si vedela, da tudi tvoje lasišče potrebuje malo ljubeče nege? Če si želiš zdravo in čisto lasišče, potem čim prej začni uporabljati piling, ki ga preprosto narediš sama…