Domov » VIP » OMG! Poglej, kaj je pred slavo želela postati Jennifer Lopez

OMG! Poglej, kaj je pred slavo želela postati Jennifer Lopez

VIP
OMG! Poglej, kaj je pred slavo želela postati Jennifer Lopez
📷 Profimedia

To pa je povsem nepričakovano!

Preden je Jennifer Lopez postala J.Lo, je razmišljala o tem, da bi za preživljanje odvrgla krpice in postala striptizeta!

V novem intervjuju za revijo W Magazine je 50-letnica odkrito spregovorila o svojem življenju pred slavo in zelo drugačni poti, ki jo je skoraj ubrala, ko je bila mlada nadebudna plesalka. “V mojem življenju je prišel trenutek, ko so mi prijateljice, ki so bile tudi plesalke, pripovedovale o zaslužkih na tisoče dolarjev v klubih v New Jerseyju. Rekle so: “Ne bo ti treba biti zgoraj brez”, je pojasnila J.Lo. “Slišati je bilo zelo mamljivo, ko sem bila brez denarja in vsak dan jedla pico, a tega potem nisem nikoli storila.”

Je pa Jennifer nedavno v filmu Hustlers igrala striptizeto po imenu Ramona Vega, za katero naj bi ji zelo dobro kazalo, da bo nominirana za kakšno filmsko nagrado. Vendar je priznala, da je imela pred snemanjem pomisleke glede igranja takega karakterja.

“Bila sem nekoliko nervozna, ko sem snemala ta film, ker še nikoli nisem igrala nekoga tako temačnega ali kompliciranega,” priznava. “Všeč mi je bilo, da se je na Ramono, lik, ki sem ga igrala, in druge striptizete gledalo enakovredno kot na njihove pokrovitelje, moške z Wall Streeta. Ramona me je spomnila na tisto prijateljico, ki jo imamo vsi, ki je zabavna, a te lahko tudi spravi v težave. Vedno pogrešaš to prijateljico, ko je ni ob tebi, ko pa se zopet vidita, te zaskrbi, da se boš spet znašla v kakšni nori situaciji. To je Ramona,” je še dodala J.Lo.

Te zanima, koliko denarja je Jennifer dobila za igro v filmu Hustlers?