Domov » VIP » Oprah Winfrey razkrila, kako se je bilo v resnici udeležiti kraljeve poroke

Oprah Winfrey razkrila, kako se je bilo v resnici udeležiti kraljeve poroke

VIP
Oprah Winfrey razkrila, kako se je bilo v resnici udeležiti kraljeve poroke
📷 Profimedia

Oprah Winfrey je bila med tisto peščico srečnežev, ki so bili povabljeni na najbolj težko pričakovano poroko letošnjega leta (ali morda celo desetletja), na kateri sta se poročila princ Harry in novopečena vojvodinja suseška, Meghan Markle.

Zelo verjetno najbolj znana voditeljica pogovorne oddaje je tako zelo uživala v vsaki minuti poroke, da se je o izkušnji razpisala v avgustovski izdaji njene revije O, The Oprah Magazine.

“Bila sem popolnoma nepripravljena na globino čustev, ki sem jih začutila, ko sem vstopila v grad Windsor,” je začela razlagati Oprah. “Dobesedno je bil občutek dih jemajoč. Na glas sem si rekla: ‘Uau! Tole pa je na povsem novi ravni!’ In takoj sem začela razmišljati o zgodovini, zapuščini, presenetljivem trenutku za Meghan Markle. Kakšne priprave so bile potrebne za ta trenutek. Življenje, ki ga je pustila za sabo in novi svet, v katerega je vstopila – vse je del usode, ki ga sama pomaga oblikovati. To nam je dalo novo upanje.”

“Vsi se želimo počutiti tako veselo, radostno in živo, kot je izgledala Meghan, ko se je sprehodila do oltarja, kjer jo je čakal princ Harry. Oba sta žarela od veselja. Komaj čakam, da vidim, kaj bo obrodila njuna zveza,” je lepo zaključila Oprah.