Oprijeto krilo in majica malo drugače

Ta majhen stajling trik bo popeljal kombinacijo oprijetega krila in klasične majice na povsem drugo raven.

Zavozlani top naredi ogromno razliko, ko pri stajlingu kombiniraš ločene dele. Lepo prilegajoča bombažna majica nevtralne barve in oprijeto krilo kompaktne tkanine sta to pomlad popoln par! Preprosti top uravnoteži formalno “pencil” krilo in skupaj ustvarita lahkotno šik kombinacijo. Zvezdnici, kot sta Kim Kardashian in Kelly Rowland sta že posvojili ta trend in ga nosili za povsem drugačni priložnosti.

Kardashianka je najbolj znana po svojem sexy, zapeljivem stilu in ta videz razkriva ravno pravšnjo količino gole kože, da nam spusti čeljust do tal. Da uravnoteži tesno oprijeto dolgo krilo, zraven vedno kombinira preprosti top v nevtralni barvi in minimalistični nakit. Sandali kožne barve optično podaljšajo njene noge in odlično dopolnijo styling. Posnemaj Kimin zapeljiv videz ko boš šla naslednjič na zmenek in obračanje glav je zagotovljeno!

Redno hodiš na fitnes in bi rada pokazala svoj napredek? Potem je elegantno-rokerski videz Kelly Rowland popoln zate. Top je zavezala malo višje, da je razkrila lepo natreniran trebuh in kot lahko vidiš, Kelly ne razkriva popka, zato je njen styling še vedno primeren tudi za elegantne prireditve. Ujemanje olivno zelenega topa in usnjenega črnega krila s kovinsko zlatimi salonarji je dovolj dodelan, da samozavestno stopi na rdečo preprogo. Idealen videz za večer, ko greste s kolegicami žurat.

Si za malo bolj drzno modno kombinacijo? Preprosto zavezano majico kombiniraj z legicami oz. oprijetimi hlačami in čez obleci krilo. Sandali z vezalkami stylingu dajo samo piko na i.