NEONNEID: Najbolj nore preobleke za tvoj pametni telefon

Zjutraj se zbudiš, se preoblečeš v dnevni styling za v službo, šolo, kamorkoli že greš. Popoldan prideš domov, se preoblečeš v bolj udobna oblačila. Pride čas za spanje in zopet se preoblečeš, tokrat v pižamo. Preoblečemo se torej vsaj trikrat na dan. Kaj pa naši pametni telefoni? Ves čas v eni in isti beli, črni, srebrni, modri,… barvi. Dooolgčas!

V Hamburgu se nahaja firma, ki proizvaja najbolj nore preobleke in dodatke za pametne telefone. NEONNEID proizvaja posebne folije, ki se jih prilepi na pametni telefon, tako da ima zdaj lahko tudi tvoj telefon vsak dan drugačno preobleko. Ponudba zajema folije, ki so prilagojene trenutno najbolj prodajanim pametnim telefonom: iPhone, Samsung Galaxy, Sony, Blackberry,…
Pri NEONNED si želijo, da v poplavi pametnih telefonov izstopa prav tvoj! Ti je všeč neon roza, mat črna ali neon rumena za poletje? Visoko kakovostne preobleke NEONNEID so narejene iz sintetičnega usnja ali jeansa in se prilegajo pametnim telefonom kot druga koža. Ščitijo telefon pred praskami, poudarjajo njegovo obliko in ohranjajo prvotni slog.

NEONNEID je sinonim za kakovost izdelano v Hamburgu! Ves čas preizkušajo nove materiale za prebleke, kot so zlato, pravo usnje, žamet in še in še bi lahko naštevali, saj želijo biti ne samo v koraku s časom ampak celo pred njim! Pomemben jim je vsak še tako majhen detajl. Za vsakega, ki si želi biti originalen in izstopati, je NEONNEID popolna izbira!

Poleg različnih že obstoječih modelov pa pri NEONNEID ponujajo tudi možnost naročila preobleke po tvoji želji. Minimalno naročilo je 50 kosov, maksimalno pa tudi do več deset tisoč kosov za modele, kot so: iPhone, HTC, BlackBerry, Samsung, Sony,… Kot dodatek k preoblekam pa na spletni strani NEONNEID ponujajo tudi kvalitetne in modne zapestnice.

NEONNEID ponuja možnost izbire, tako da lahko naročiš zgolj preobleko za zadnji del pametnega telefona ali pa zadnji in sprednji del. Poleg njiju pa v paketku pride tudi alkoholna krpica, s katero očistiš telefon, da se preobleka lepše prilepi nanj. Preobleko se brez problema večkrat odlepi in nazaj zalepi, sama sem to testirala dvakrat in se je tudi drugič lepilo popolnoma prijelo telefona.

Torej, razglej se naokoli in poišči najbolj noro preobleko, ki bo v drugih zbujala faktor zavisti! 😉