Osebna trenerka Kim Kardashian povsem preoblikovala svoje telo!

Melissa Alcantara, ki trenira Kim Kardashian vse odkar jo je resničnostna zvezdnica pred nekaj leti našla na Instagramu, ve, kaj je potrebno za preoblikovanje telesa od glave do pet.

Pred sedmimi leti je Melissa – takrat novopečena mamica – začela telovaditi v svoji kuhinji. Sprva je želela le izgubiti kilograme, ki jih je pridobila med nosečnostjo in po njej, a se je namen hujšanja hitro spremenil.


“Preoblikovalo me je od tega, da sem si želela imeti trebušne mišice do tega, da sem rekla ‘ja’ sama sebi, izbrala samo sebe in si vsak dan izkazovala ljubezen,” je Melissa povedala za Women’s Health. “In to je bila zame povsem nova igra z žogo.”

Leta garanja so jo pripeljala do tega, da zdaj izgleda povsem druga oseba (z jeklenimi trebušnimi mišicami). “Resnično verjamem, da lahko naredim karkoli,” pravi. “Delo in preobrazba sta prisotna v vsakem vidiku tvojega življenja, od zveze do službe.”

Zadnji čas, ko ne trenira Kim K. ob 6. uri zjutraj, Melissa dela počepe z norimi obremenitvami in na svojem Instagram profilu objavlja navdihujoče videe in fotografije tako o vadbi kot tudi o prehrani.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry