Osupljive nočne fotografije izpopolnjene s pomočjo umetne inteligence v novi Galaxy S24 seriji

Samsung v objemu prihodnosti tehnologije pametnih telefonov predstavlja novo Galaxy S24 serijo, svetilnik inovacij, ki združuje funkcije, ki izboljšujejo življenje in ustvarjalnost, ki mu daje smisel. Vse skupaj je podprto s preoblikovalno močjo umetne inteligence Galaxy AI[1]. Ta serija je preskok na področju zmogljivosti umetne inteligence, saj postavlja nove standarde za izboljšanje vsakdanjega življenja, povečanje produktivnosti in sprostitev neprimerljive ustvarjalnosti.

Galaxy AI: Novo obdobje umetne inteligence v pametnih telefonih

Srce Galaxy S24 serije je Galaxy AI, nabor funkcij, ki so zasnovane za revolucionarno uporabniško izkušnjo. Pomoč za pisanje (Chat Assist) izboljšuje družabne interakcije s predlogi, ki jih poganja umetna inteligenca, za tiste, ki so veliko na cesti pa Android Auto ponuja odzive, ki jih poganja umetna inteligenca in tako zagotavlja varnejšo vožnjo. Funkcije Iskanje z obkroževanjem (Circle to Search) z Googlom, Pomoč za zapiske (Note Assist) in Pomoč za prepis (Transcript Assist) poenostavljajo vsakodnevna opravila ter umetno inteligenco brezhibno vpletajo v vse vidike vsakdanjega življenja.

Sprostitev ustvarjalnosti in mojstrstvo fotografije

Serija Galaxy S24 je uresničitev sanj za fotografe in ustvarjalce. Predstavlja ProVisual Engine, čudežni mehanizem z umetno inteligenco, ki preoblikuje slike, da so ostrejše, jasnejše in živahnejše. Samsung Galaxy S24 Ultra se ponaša s sistemom Quad Tele z revolucionarno 5-kratno optično povečavo, ki oddaljene predmete približa z neprimerljivo jasnostjo. Z do 100-kratno izboljšano digitalno povečavo je zajemanje oddaljenih motivov enostavnejše in učinkovitejše kot kdajkoli prej. Tako boste lahko posneli odlične fotografije z modnih pist, tudi če ne boste sedeli ravno ob modni pisti.

Osupljive nočne fotografije izpopolnjene s pomočjo umetne inteligence v novi Galaxy S24 serijiOsrednja funkcija Nightography spreminja način fotografiranja pri šibki svetlobi. Zlasti v telefonu Galaxy S24 Ultra funkcija Nightography poskrbi, da so slabo osvetljeni prizori zaradi večje velikosti slikovnih pik 1,4 μm in širših kotov optičnega stabilizatorja slike (OIS) zajeti osupljivo jasno.

Umetna inteligenca se ne ustavi le pri zajemanju slik, temveč tudi pri njihovem urejanju. Galaxy S24 serija je opremljena z naprednimi orodji za urejanje fotografij z umetno inteligenco. Funkciji Predlogi za urejanje (Edit Suggestion) in Generativno urejanje (Generative Edit) priporočata najboljša orodja in ureditve za vaše fotografije. Funkciji Instant Slow-mo in Super HDR dodatno obogatita video izkušnjo ter vsakemu kadru dodata dramatičnost in globino. Za navdušence nad družbenimi mediji se tehnologija kamere Samsung Galaxy S24 brez težav poveže z aplikacijami, kot je Instagram, zato je deljenje vaših ustvarjalnih mojstrovin še preprostejše.

Oblikovanje in barve: Simfonija kovin in barvnih odtenkov

Na področju estetike serija Galaxy S24 ne razočara. Galaxy S24 Ultra ima okvir iz titana, kar dokazuje Samsung zavezanost k vzdržljivosti in dolgoživosti. Galaxy S24+ in Galaxy S24 imata elegantno One-mass oblikovanje, ki zadnji pokrov in stranski okvir združuje v zaobljeno obliko za udobnejši oprijem. Galaxy S24 serija je na voljo v barvnih odtenkih navdihnjenih z zemeljskimi minerali. Pri Galaxy S24 Ultra barve vključujejo: titan sivo, titan črno, titan vijolično in titan rumeno. Barve Galaxy S24+ in Galaxy S24 pa vključujejo: oniks črno, marmorno sivo, kobaltno vijolično in jantarno rumeno.

Osupljive nočne fotografije izpopolnjene s pomočjo umetne inteligence v novi Galaxy S24 seriji
Samsung Galaxy S24 serija

Serija Galaxy S24 je vrhunski dosežek na področju tehnologije pametnih telefonov, saj postavlja nove smernice na področju integracije umetne inteligence, odličnosti fotografije in oblikovne dovršenosti. Ti telefoni niso le pripomoček, predstavljajo spremljevalca, ki izboljša vsak vidik vsakdanjega življenja, orodje, ki vžge ustvarjalno iskro, in predmet, ki izraža vaš osebni slog. Samsung vas s serijo Galaxy S24 vabi, da že danes spoznate prihodnost pametnih telefonov.

PREDNAROČITE ŽE DANES

Osupljive nočne fotografije izpopolnjene s pomočjo umetne inteligence v novi Galaxy S24 seriji

Telefoni Galaxy S24 serije so na voljo za prednaročilo v Sloveniji od 17. januarja do 30. januarja 2024. S prednaročilom pametnih telefonov Galaxy S24 serije dobite odlične ugodnosti: več pomnilniškega prostora za ceno osnovne različice in dodaten bonus. Za vsa pravila in pogoje promocije obiščite spletno stran Samsung.

Osupljive nočne fotografije izpopolnjene s pomočjo umetne inteligence v novi Galaxy S24 seriji

[1] Galaxy AI funkcije bodo na voljo brezplačno vsaj do konca leta 2025 na podprtih Samsung Galaxy napravah.