Paris Hilton o krizni situaciji z Britney Spears

Paris Hilton je bila gostja v radijski oddaji Andyja Cohena, Radio Andy na SiriusXM-u. V njej je 39-letnica spregovorila o nadzoru nad bogastvom Britney Spears.

“Videli sva se to poletje. Šli smo na večerje, videla sem jo v Malibuju,” je o druženju z Britney povedala Paris.

“Tako zelo jo imam rada. Zdi se mi, da če si polnoleten, bi moral živeti svoje življenje in ne biti pod nadzorom … Mislim, da to morda izvira iz tega, da sem bila pod takim nadzorom, da lahko razumem, kako se počuti in si zdaj ne morem predstavljati, da bi se mi to še vedno dogajalo. Potem ko celo življenje delaš in celo trdo garaš, ona je ta ikona in preprosto se mi zdi, da nima nobenega nadzora nad svojim življenjem in to se mi zdi tako nepošteno,” je nadaljevala.

Povedala je tudi, da o tej situaciji nikoli ni govorila z Britney.

“Ne, nočem omenjati te stvari. Tako ljubka je in nedolžna in tako prijetna punca. Govoriva le o srečnih stvareh. Glasba, moda … o zabavnih stvareh. Nikoli ne želim omenjati negativnih stvari, ob katerih se ljudje počutijo nelagodno, zato se o tem še nikoli nisva pogovarjali.”

Osebo za nadzor na Britneyinim premoženjem so prvič določili leta 2008 in sicer so izbrali njenega očeta Jamie-ja Spears-a, ki je bil določen za stalnega skrbnika. Potem ko je Jamie lani odstopil zaradi zdravstvenih razlogov, je bila za začasno skrbnico imenovana Jodi Montgomery. Od leta 2008 sodišče konstantno odloča, da zvezdnica ni sposobna sprejemati odločitev o svojih financah in zdravstvenem varstvu.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry