Paris Hilton se je odzvala na komentarje o velikosti sinove glave

Paris Hilton odgovarja na nesramne komentarje.

42-letna zvezdnica se je odzvala na posnetek na TikToku glede negativnih komentarjev o njenem 8-mesečnem sinu Pheonixu Barronu.

Paris je pred tednom dni objavila spodnjo fotografijo, na kateri lahko vidimo njo s Phoenixom, zraven pa je pripisala, da je malček prvič v New Yorku.

Kaj hitro je začela prejemati negativne komentarje glede velikosti sinove glave. V bran ji je stopila Stephanie Tleiji, ki na TikToku objavlja na svojem profilu @stephwithdadeets. V videu strogo obsoja vse, ki grdo govorijo o Phoenixu in se sprašuje, kaj je narobe s tem svetom.

@stephwithdadeets Dude if you’re bullying babies you should be getting your head checked. 🤦🏻‍♀️ 🙄 #parishilton #paris #phoenixhiltonreum #greenscreen #parishiltonbabynews #popculture #phoenixbarronhiltonreum ♬ original sound – Stephanie Tleiji

Paris je nato stopila v bran svojemu sinu in v komentarje pod videom zapisala: “🥺😢Na tem svetu je nekaj bolnih ljudi.☹️Moj angel je popolnoma zdrav. In ja, seveda je bil pri zdravniku, samo velike možgane ima.” Lepe komentarje ji je pod videom namenilo še veliko drugih mamic.