V Citypark po čarovniške uroke in trike

Prihaja daleč najbolj strašljiva noč v letu, tako imenovani Halloween. Se že veselite izrezovanja buč in čarovniških kostumov? Naše največje nakupovalno središče Citypark vas bo ta konec tedna zabavalo s pestrim programom ob noči čarovnic.

V petek, 27. oktobra, bodo ob 18. uri najmlajši lahko uživali v gledališki predstavi Začarana buča, ki govori o dobrem čarovniku Uršolinu, ki pripravi nepozabno čarovniško zabavo, na katero pride nepovabljena gostja, hudobna čarovnica Uršula.

Naše največje nakupovalno središče Citypark vas bo ta konec tedna zabavalo s pestrim programom ob noči čarovnic. - Modna.si
Naše največje nakupovalno središče Citypark vas bo ta konec tedna zabavalo s pestrim programom ob noči čarovnic.

V soboto, 28. oktobra, bo ob 11. uri igrana interaktivna predstava s čarodejem Tonijem. Med svojimi rekviziti je našel tiste najbolj zaprašene trike, ki nasmejejo tudi čarovnice. Otroci mu bodo pomagali čarati, nasmejali pa se bodo tudi starši. Po predstavi bodo lahko otroci sodelovali v čarovniških igrah, ob 17. uri pa sledi še velika čarobna zabava s čarovnico ČaroLino, kjer se bodo otroci pripravljali na čarovniško tekmovanje »Črna Mačka« in iskali prave besede za uroke.