Pester program za vse ljubitelje dišečih novosti, dobrega spanca, glasbe, športa in kulture v Cityparku

V našem največjem nakupovalnem središču se je slavnostno odprla nova parfumerija Douglas, ki prinaša svežino s prestižnimi in posebnimi blagovnimi znamkami, kot so Ordinary, Chloe’, Jo Malone London, Chanel, Dior, Gucci in Dolce & Gabbana. Vodilni ponudnik kozmetike, dišav in izdelkov za nego kožo strankam pomaga, da povzdignejo svojo lepotno rutino na višjo raven. »Parfumerija Douglas je velika pridobitev za Citypark in dopolnjuje ponudbo drogerije. Ponosni smo, da svojim strankam omogočamo izjemno nakupovalno izkušnjo, saj bo nova prodajalna omogočila vrhunski nabor izdelkov ter prijazno in strokovno storitev,« je poudaril center manager Andrej Ropret.

Središče je bogatejše še za blagovno znamko Perfecta Dreams, ki nenehno sledi najnovejšim trendom. Stranke si lahko same sestavijo svojo popolno kombinacijo postelje in izbirajo elemente v več sto barvah in kakovostnih materialih ter v želenih dimenzijah.

Perfecta Dreams salon - Modna.si
Slovenija je dobila prvi salon Perfecta Dreams (Foto: Robert Krumpak)

V Cityparku pa se obeta pester začetek poletja s košarkarskim turnirjem 3 na 3, gledališko predstavo Klovnesa sfrčkljana se predstavi in zanimivo razstavo fotografij psov, ki so bile narejene v sodelovanju Samsunga in slovenskih zavetišč.