Domov » Dom & design » Petra Ecclestone za rekordni znesek prodala največjo vilo v Los Angelesu

Petra Ecclestone za rekordni znesek prodala največjo vilo v Los Angelesu

Dom & designVIP
Petra Ecclestone za rekordni znesek prodala največjo vilo v Los Angelesu
📷 PetraEFoundation / Instagram

Posestvo, ki je bilo prvotno zgrajeno za Aarona Spellinga, se razprostira na kar 5250 m2!

Vila, znana tudi pod imenom ‘The Manor’ je postala najdražji prodan dom v LA County-ju po tem, ko je bila kar tri leta na tržišču (prvotno za 150 milijonov dolarjev). In koliko je bivša lastnica Petra Ecclestone zdaj dobila zanjo? Vrtoglavih 120 milijonov dolarjev (106 milijonov evrov)!

Dvorec se lahko pohvali s kar 123-imi sobami in je za 140 m2 večji od Bele Hiše, v kateri s svojo družino živi predsednik Združenih držav Amerike.

Nepremičnina je bila zgrajena leta 1991 za Aaronovo ženo Candy in kasneje dobila vzdevek ‘Candyland’. Mlajša hči milijarderja Bernija Ecclestona, lastnika Formule 1, je od Candy leta 2011, pet let po Aaronovi smrti, vilo kupila za 85 milijonov dolarjev (75 milijonov evrov). V njej se poleg 14-ih spalnic in 27 kopalnic nahaja tudi prostor za bowling, prostor, ki je namenjen samo rezanju rož in celo klimatsko nadzorovana komora za shranjevanje srebra. Poleg njih pa tudi brivnica, več sob za zavijanje daril ter francoska soba za vino in sir, v kateri je francoska glasba in barske mize. Na voljo je tudi solarij, igralnica, bazen, spa ter teniško igrišče. ‘The Manor’ pa se lahko pohvali tudi s parkiriščem, na katerem je prostora za 100 avtomobilov.

Vstopi v notranjost razkošne nepremičnine, katere novi lastnik zaenkrat ostaja še skrivnost.