Pevka Ashanti je noseča! Z raperjem Nellyjem pričakujeta prvega skupnega otroka

Ashanti in Nelly sta s svetom delila veselo novico!

43-letna pevka in 49-letni reper sta leta 2023, desetletje po razhodu, obnovila svojo romanco, zdaj pa sta tudi uradno potrdila, da bodo postali družina.

Ashanti je na Instagramu delila videoposnetek, v katerem je objavila, da je noseča z njunim prvim skupnim otrokom, skupaj z napisom “Baby baby baby baby…. ❤️🙏🏽😆”

Poleg tega pa sta se Ashanti in Nelly tudi zaročila. “To novo leto mojega življenja je takšen blagoslov, poln ljubezni, upanja in pričakovanja,” je Ashanti delil z Essence. “Materinstvo je nekaj, česar sem se veselila, in deliti to s svojo družino, zaročencem in zvestimi oboževalci, ki so tako podpirali mojo kariero, je neverjetna izkušnja.”

Video z najavo nosečnosti je hkrati tudi oglas za podjetje para, Proov, katerega sta solastnika z ustanoviteljico dr. Amy Beckley. To je diagnostično podjetje, ki “ponuja teste na domu, ki posameznikom, ki želijo zanositi, pomagajo, da se to zgodi hitreje in na način, ki ne pušča velike luknje v njihovih žepih. Testi medicinske stopnje pomagajo razkriti težave, zaradi katerih ljudje ne morejo zanositi.”

To bo prvi otrok za Ashanti in peti za Nellyja, ki je oče dveh otrok iz prejšnjih zvez, posvojil pa je sestrina otroka po njeni smrti leta 2005.