Domov » Praznično » Pevka Cheryl o lepotnih pripravah na praznične zabave

Pevka Cheryl o lepotnih pripravah na praznične zabave

PrazničnoVIP
Pevka Cheryl o lepotnih pripravah na praznične zabave
📷 Profimedia

Cheryl spregovorila o top nasvetih, kako se pripraviti na zabavo in kakšen je njen najljubši praznični stajling!

Cheryl ima veliko razlogov za praznovanje in bo svojemu prvemu sinu Bear-u, ki ga ima skupaj s članom skupine One Direction Liamom Paynom, zagotovo pričarala najlepši prvi Božič. Ko pa gre za nasvete o tem, kako za praznike izgledati najbolje kot lahko, pa ima zvezdnica vse že dodobra naštudirano. 34-letnica je za revijo Glamour spregovorila o top nasvetih, kako boš na decembrskih zabavah opažena in kako dan po prežurani noči izgledala sveža. Ko Cheryl izbira stajling za praznično zabavo, nikakor ne more mimo vseh stvari, ki se svetijo in bleščijo. “Obožujem malo prazničnega bleščanja,” je razkrila.

Pop senzacija skrbi tudi za zdravo prehrano, poleg tega pa uživa tudi vitaminske dodatke Lumity, ki ohranjajo njeno kožo čudovito: “Imeti lepo kožo je najboljša osnova,” dodaja pevka.

A post shared by Cheryl (@cherylofficial) on


Cheryl je razkrila, da po prežurani noči nikoli ne izgleda dobro in da je zelo hvaležna za svojo ekipo, ki poskrbi za to, da izgleda, kot da se prejšnjo noč ne bi nič zgodilo: “Všeč mi je, ko mi pred ličenjem na podočnjake položijo hladilne krpice, zaradi katerih se v trenutku počutim kot prerojena,” je priznala.

Tako kot za vse zaposlene mame, je čas tudi za Cheryl zelo dragocen in zato je razkrila svoj najboljši nasvet za ekspresno nego telesa: “V kopel kanem nekaj kapljic Bio-Oil olja, ker nimam več časa za nanos losjona po celem telesu.”