Poletni trendi, ki bi jih morala nositi tudi jeseni

Medtem ko so v naših omarah kosi, ki so primerni za nošenje le v enem letnem času (puhovke in miniaturne bikinke), pa si iz ostalih oblačil želimo izkoristiti čim več. To pomeni, da poskušamo najti načine, kako trend iz ene sezone nositi tudi v naslednji in pri tem ne izgledati, kot da smo v zaostanku nekaj mesecev.

Spoznaj 6 modnih kosov, ki smo jih nosile celotno poletje in jih bomo tudi v jeseni z le nekaj miniaturnimi stilskimi popravki.

Sandali s trakci


Preden začneš nekaj mesecev nositi gležnarje in škornje, naj tvoja stopala še nekajkrat zadihajo v zračnih sandalih. Popolnoma nič ni narobe, če jih obuješ zraven povsem jesenskega stajlinga.

Prerijska obleka

Balonasti rokavi in plapolajoča krila se bodo še vedno nosili tudi septembra, oktobra in novembra. Na srečo nam dolgi rokavi in maksi kroji zagotavljajo toplino in pokritost, ko se živo srebro začne spuščati. Kombiniraj jih s špičastimi čevlji, da uravnotežiš volumen prerijske obleke in ohraniš celotni videz v ravnotežju.

Kratek hlačni kostim

Dokler je vreme še vedno dovolj toplo za razkrite noge, bi vsekakor morala nositi enega od največjih trendov poletja 2019: kratek hlačni kostim. Zraven obuj espadrile ali pa elegantne superge.

Nakit iz školjk

Mešane in ujemajoče školjke s plaže z zlatimi in srebrnimi zapestnicami izgledajo odlično z jesenskimi stajlingi.

Pobarvane majice

V nasprotju s splošnim prepričanjem, pobarvane majice niso primerne le za poletni čas. Obleci takšno v temnejših ali nevtralnih odtenkih, kombiniraj pa jo z oblačili, ki so bolj klasično jesenska: topla jopa, trenčkot, midi krilo itd.

Leopardje krilo

Letošnje poletje smo lahko leopardji vzorec videli čisto na vsakem koraku. In izgleda, da ta živalski trend postaja vse bolj in bolj priljubljen. Leopardje krilo kombiniraj z udobnim črnim puloverjem in belimi supergami ali pa s kakšnim drugim vzorcem, kot je na primer karirast blazer.