Poroka 2019: Barvne kombinacije za poletne poročne zabave

Sezona poletnih zabav se hitro približuje in zelo bo lepa in barvita!

Ne glede na to ali sama organiziraš poroko, imaš profesionalno pomoč ali pa le sanjaš o tem, kako bi tvoja poročna zabava izgledala, si v nadaljevanju oglej 10 najbolj popularnih barvnih tematik za poročne zabave letošnjega poletja.

Koralna in zelena

Mize na poročnem slavju naj imajo tropski pridih in listnate motive, ki bodo ustvarili veselo in zabavno vzdušje. Poleg tega pa naj bo v stilu namizne cvetlične dekoracije tudi tvoj poročni šopek.

Bela, zlata in zelena

Ne moreš zgreešiti s klasičnimi nevtrali, dodatkom sijaja in zelenjem. Odloči se za eleganten in moderen videz ali pa podeželjski, ta barvna shema izgleda ču-do-vi-to tako na poročnih vabilih kot tudi na torti.

Lila in sivka

Ustvari sanjsko zabavo z različnimi odtenki vijolične barve. Najboljše za poročno slavje na prostem, se te barve lepo prilagajajo oblekam družic in ženinovim oblačilom, poleg tega pa izstopajo na zelenem ozadju.

Živahna koralna

Ne bi mogla biti bolj v trendu s Pantonovo barvo leta 2019. V koktejle vmešaj rdečo grenivko, dodaj hibiskus in dalije v poročni šopek, mizo pa okrasi s koralnimi prtički in koralnimi trakovi za nepozabno vrhunsko tematiko.

Obmorska modrina in zelena

Si bosta večno zvestobo zaobljubila na obali? Praznujta to naravno lepoto z elegantnimi odtenki modre in zelene barve. V teh odtenkih ustvarita že vabila in okrasita mize. Bonus: Pa imaš že nekaj modrega za poroko.

Ognjič in cvetlice

Odloči se za vesele poletne barve in živahen ognjič in jih kombiniraj s klasičnimi cvetličnimi odtenki. Razmisli o dodatku vrtnega videza na obleke družic – tkanine in vzorci, cvetove ognjiča in dodatke v teh barvah pa vključi v namizno dekoracijo in oltar.

Sladoledni pasteli

Doživi svoje milenijske roza in vijolične sanje s poroko v tematiki pastelov, ki lepo poudarijo slaščice in stole na slovesnosti. Takšna tematika je najboljša za dneve poroke, ko so barve najbolj živahne.

Breskev in zlata

To je zelo romantična izbira. Idealna za poroke na prostem, saj se ti odtenki zelo lepo ujemajo z opečnatimi odtenki in lesom.

Rumena in bela

Sončna kombinacija bo vsekakor popestrila vajino poroko. Ustvarjena za katerikoli poletni dogodek, ta lahkotna tematika spodbuja vključitev limon, narcis in sončnic v šopke in dekoracijo.

Pasteli in kovine

Ustvari romantiko na vrhuncu s pastelnimi in kovinskimi odtenki. Barvna kombinacija je primerna za vsak stil poroke, lepo izgleda na fotografijah, saj preusmeri pozornost na vaju z ženinom.

Tell Us What You Think
0happiness0kiss0hilarious0embarrassed0indifferent0angry