Poslovite se od stresa! FOREO deli nasvete za popolno sprostitev

Poletje je skoraj tu in naše misli se počasi usmerjajo k turkiznemu morju in belim, s kamenjem tlakovanim ulicam – naša telesa pa ne smejo zaostajati. Čeprav se zdi profesionalna masaža odlično sredstvo za odpravljanje nakopičenega stresa, obstajajo tehnike, ki jih lahko izvajamo v udobju svojega doma. FOREO, švedski velikan na področju kožne tehnologije, vam prinaša strokovne nasvete za popolno sprostitev.

SPROŠČUJOČE ČIŠČENJE IN MASAŽA OBRAZA

Ustvarite popolno vzdušje ob zvokih najljubše pesmi ter svetlobi in vonju najljubše sveče. Tretma začnite s priznano napravo FOREO skin-tech – LUNA 4 Plus. Njena termoterapija vas bo takoj sprostila, medtem ko bosta terapija z rdečo LED in NIR povečali proizvodnjo kolagena. Občutek popolne čistosti (saj bo očiščenih 99,5 % vseh nečistoč in sebuma) ob koncu tretmaja bo vaši koži in duhu prinesel potrebno svežino.

FOREO LUNA 4 Plus - Modna.si
FOREO LUNA 4 Plus

Čiščenje kože z napravo LUNA 4 Plus je najboljši način za pomlajevanje duha in telesa, ko se počutite utrujene po dolgem dnevu v pisarni (preizkušeno in odobreno!).

Korak zaključimo z nežno masažo, ki jo lahko izberete med razpoložljivimi možnostmi v aplikaciji FOREO For You.

FOREO LUNA 4 Plus - Modna.si
FOREO LUNA 4 Plus

VLAŽENJE KOŽE S PAMETNIMI MASKAMI

Je UFO 3 ena od najbolj zabavnih naprav FOREO za uporabo? Vsekakor! Poleg odličnih rezultatov, ki jih ponuja po vsakem tretmaju s pametnimi maskami, je to tudi pripomoček za tehnologijo kože, ki zagotavlja izkušnjo, podobno spa-ju, v udobju vašega doma. Naša najljubša funkcija, zlasti v teh vročih dneh, je funkcija krioterapije, ki poživi kožo in je kot nalašč za jutranjo lepotno rutino.

UFO 3 lahko kombinirate s pomirjujočo masko H2Overdose UFO, ki kožo še dodatno navlaži in pomladi. Ta maska bo vaš rešitelj v vročih poletnih mesecih – kompleks vitamina B5 pomaga obnoviti izgubljeno vlago, zmanjšuje rdečico ter preprečuje suhost, luščenje in srbenje. Poleg tega koži povrne mehkobo in elastičnost, hkrati pa ohranja zdravo zaščitno bariero.

UFO 3 - Modna.si
UFO 3

TONIZIRANJE IN VADBA OBRAZNIH MIŠIC

Gimnastika zagotovo ni sproščujoč šport, vendar FOREO prinaša medicinski pripomoček BEAR 2 skin-tech, ki je nepogrešljiv pripomoček, s katerim lahko enostavno tonizirate in dvignete mišice ter obrise obraza. Zdaj je to zaradi 4 revolucionarnih vrst mikrotokov in 5 vrst masaž T-Sonic lažje kot kdaj koli prej – izberite svoje najljubše in se popolnoma sprostite!

Za varno uporabo združite napravo BEAR 2 s serumom SUPERCHARGED 2.0 in napnite kožo v nekaj sekundah.

FOREO BEAR 2 - Modna.si
FOREO BEAR 2

Uživajte v zadnjem koraku rutine z živahnejšo pesmijo in občutite, kako se vaša koža prebuja!

Vsi izdelki FOREO so na voljo na spletnem mestu foreo.com in pri uradnih partnerjih: Nama.si