Potegavščina s počenim jajcem te bo nasmejala do solz!

Eden najnovejših trendov na TikToku je “razbijanje jajc” in verjetno je to eden najbolj smešnih trendov, ki so se pojavili v aplikaciji v zadnjem času!

Če tega še niste videli, trend presega tiste, ki so povezani, z ženskami, ki nepričakovano razbijejo jajce na čelu svojega moža ali fanta.

Eden najbolj priljubljenih videoposnetkov je Kristy Sarah Scott, ki je naložila svoj videoposnetek, v katerem nastopa njen mož Desmond.

Njun smešni videoposnetek prikazuje, kako je Desmond sprva zelo zmeden, nato pa ona to stori ponovno, on pa ima še naprej šokiran izraz na obrazu, vendar izgleda, da se mu zdi malce smešno. V smehu skoči v objektiv kamere in reče: “Kristy, kaj počneš?!” “strah v njegovih očeh 😂,” je pripisala ob zabavni video, ki si ga je ogledalo že več kot milijon oseb.

Spodaj si oglej njunega in še nekaj drugih.

@kristy.sarah the fear in his eyes 😂 #reactions #eggcrack #cooking ♬ original sound – Kristy Sarah

@thecampisis When two eggs collide #crackegg #couplescomedy ♬ original sound – TheCampisis

@demiandtom Using my husbands or had to crack an egg #funny #prank #couple ♬ original sound – Demi and Tom

@nadineabdallah_ He expected everything but this to happen in the video 😂😂😂 im crying #dad #crackingegg #arab ♬ original sound – Nadine Abdallah

@theblondebrewer I just told him to sit in the chair because I needed to film some thing. This is the most raw and real reaction anyone could ask for. 😂🤣 #crackegg #relationshipgoals #couplescomedy ♬ original sound – TheBlondeBrewer