Domov » Potovanja » Destinacije » Potovanja: Predstavljamo najbolj stajliš poletne destinacije!

Potovanja: Predstavljamo najbolj stajliš poletne destinacije!

DestinacijePotovanja
Potovanja: Predstavljamo najbolj stajliš poletne destinacije!
📷

Tudi ti že razmišljaš o poletju in sanjskih destinacijah? V nadaljevanju ti predstavljamo najbolj stajliš poletne destinacije, med katerimi preprosto moraš odklukati vsaj eno, če je v tebi kaj fashioniste (in o tem sploh ne dvomimo)!

Tamuda Bay, Maroko

(Getty Images)

Obalni resort, ki meji na mesto Tétouan se povzpenja vedno višje na lestvici luksuznih počitniških destinacij. Sprehodi se po maroških nebesno modrih in tlakovanih ulicah, ki so popolno ozadje za Insta-fotografije.

Montreal, Kanada

(Getty Images)

Umetnine, simfonične predstave in gurmanske pojedine je le nekaj postankov, ki jih boš želela narediti v tem stajliš mestu.

Salta, Argentina

(Getty Images)

Z lahkoto si predstavljamo same sebe, kako srkamo lokalni Malbec v Saltini ekspanzivni domovini vina potem, ko zjutraj obiščemo čudovite bližnje soline, ki so več kot pripravljene za objavo na Instagramu. Argentinski domačini imajo vsakega po malo: od vinogradov do adrenalinskih izletov po džungli.

Maldivi

(Getty Images)

Nekoč destinacija za medene tedne, danes pa so Maldivi izjemno priljubljana destinacija med vsemi, ki imajo izostren občutek za stil.

Tulum, Mehika

(Getty Images)

Naredi tako kot največje potovalne blogerke in umesti to noro-čudovito destinacijo na sam vrh seznama dopustniških destinacij.