Potujte gladko s PEACH™ 2 go: Napredna naprava za odstranjevanje dlak FOREO IPL

Življenje je pravkar postalo bolj gladko za tiste med nami, ki smo vedno na poti! FOREO, vodilna svetovna medicinska blagovna znamka za nego kože, predstavlja svojo najnovejšo kreacijo, PEACH™ 2 go. Ta kompaktna naprava za odstranjevanje dlak IPL je zasnovana tako, da zadovolji potrebe vseh popotnikov in ljubiteljev potovanj, saj nudi priročnejšo in prijaznejšo različico svoje starejše sestre PEACH™ 2.

PEACH™ 2 go omogoča hiter, enostaven in učinkovit način za trajno odstranjevanje neželenih dlak, tudi ko ste na poti. Ta naprava je zasnovana z napredno tehnologijo IPL in uporabniško usmerjenimi funkcijami, ki vam omogočajo trajno zmanjšanje dlak v zgolj 12 tednih, z vidnimi rezultati po samo dveh tednih.

Zakaj bi se zadovoljili z britvico, ki preprosto ni dovolj dobra, ko pa imate lahko PEACH™ 2 go? Ta kompaktna naprava IPL združuje vso moč in zmogljivost svoje starejše sestre, PEACH™ 2, vendar v potovalni velikosti, ki se popolnoma prilega vsaki potovalni torbi ali torbici.

Glavne značilnosti PEACH™ 2 go

FOREO PEACH™ 2 go - Modna.si
FOREO PEACH™ 2 go

Moč brez primere: PEACH™ 2 go z dvakratno močjo drugih naprav IPL in z impresivnimi 6,5 J/cm² energije omogoča optimalno učinkovitost pri vsakem tretmaju.

Razširjena pokritost: Njeno izjemno veliko okno za tretma je trikrat večje od konkurence, kar vam omogoča, da z eno potezo prekrijete trikrat večjo površino kože.

Bliskovita hitrost utripanja: PEACH™ 2 go z utripanjem z izjemno hitrostjo 0,5 sekunde zagotavlja 120 utripov na minuto, zaradi česar je vsak tretma hiter in učinkovit.

Različne nastavitve: S petimi stopnjami intenzivnosti in dvema načinoma je naprava zasnovana tako, da poskrbi za velike in majhne predele na obrazu in telesu, kar zagotavlja personalizirano izkušnjo odstranjevanja dlak za vsakogar.

 Izboljšana povezljivost: Uživajte v številnih nastavitvah, navodilih za tretmaje in opomnikih prek aplikacije FOREO, ki ponuja brezhibno integracijo tehnologije in lepote.

PEACH™ 2 go vključuje številne napredne tehnologije. Njena tehnologija IPL cilja na dlačni mešiček z močnimi, a nežnimi pulzi svetlobe in ga spodbuja v fazo mirovanja. Naprava ima vgrajen tudi 360° sistem za hlajenje kože, za izjemno udobne in neboleče tretmaje tudi na občutljivih predelih. Poleg tega PEACH™ 2 go vključuje značilne FOREOVE pulzacije T-Sonic™, ki začasno razširijo pore in svetlobnim pulzom omogočajo, da učinkoviteje dosežejo dlačne mešičke. Nežna masaža T-Sonic™ spodbuja tudi pretok krvi, pomaga pri limfni drenaži in proizvodnji kolagena.

FOREO PEACH™ 2 go - Modna.si
FOREO PEACH™ 2 go

Popoln način za pripravo kože na tretma s PEACH™ 2 go je PEACH™ Cooling Prep Gel. Ta lahka vlažilna formula gela v serumu, razvita posebej za naprave PEACH™ 2, intenzivno pomirja, vlaži in hladi kožo med tretmajem ter pomaga napravi, da zlahka drsi po koži.

FOREO PEACH 2 go je na voljo na foreo.com in pri uradnih partnerjih: douglas.si