Praznična kolekcija Kendall & Kylie Jenner za Topshop

Če si se kdaj vprašala, kaj Kendall in Kylie Jenner radi oblečeta za božično ali novoletno zabavo, imamo odgovor zate! Sestri sta ponovno združili moči s kulsko londonsko znamko Topshop, rezultat pa je praznična kolekcija, ki je kot nalašč za vse praznične zabave, ki so pred nami.

Rjavolaski sta posneli tudi slike za kampanijo, ki si jih lahko ogledaš v spodnji galeriji. 15-delna kolekcija vsebuje mongolsko modro in rozasto umetno krzno, tesno oprijete črne party obleke z zapeljivimi izrezi, multipraktično usnjeno jakno in barvite potiskane posamezne kose. Cene se bodo gibale nekje med 60€ in 260€. “Res sva želeli predstaviti najin osebni stil in mu dodati malo prazničnega pridiha. Prazniki so vedno tako svečani in seveda moraš imeti pravo oblačilo za vsako priložnost,” sta povedali sestri. “Želeli sva oblikovati posebno linijo oblačil, ki zajame tako elegantni kot tudi ‘edgy’ stil.”

Kendall in Kylie se tudi strinjata, da so vsa črna oblačila absolutni ‘must-have’ kosi: “Vsi izgledamo dobro in elegantno v kombinaciji črnega topa in hlač. Božični čas je za naju najlepši čas. Celotna družina pusti delo ob strani in se bolj posvetimo drug drugemu ter kvalitetno preživimo skupni prosti čas,” še dodajata. “Obe zdaj živiva na svojem, tako da bo zelo zabavno, ko bova prvič vsaka v svojem domu priredili različni praznični zabavi.”

Za Harper’s BAZAAR UK sta dekleti še povedali, da “moraš stylingu vedno dodati malo kovinske barve ali bleščic, ki so lahko tudi zelo subtilne, kajti vse kar se blešči, najbolj pričara praznično vzdušje. Prav tako so za božični čas odlične pletenine. Prevelik pulover je absolutno najboljša izbira.”

Kolekcija bo od 20. novembra na voljo na uradni spletni strani Topshop in v trgovinah po svetu. Glede na to, kako dobro se je prodajala že njuna poletna kolekcija za priljubljeno londonsko znamko, lahko samo ugibamo, kako hitro bo razprodana praznična.

Preberi si še, zaradi katerih preprostih dnevnih navad boš še bolj stylish!