Prihaja brutalno iskren memoar Britney Spears

O družini, Justinu Timberlaku in še veliko več.

Knjiga, ki še ni naslovljena, naj bi izšla jeseni in pokriva njeno otroštvo, vzpon do slave in padec iz milosti, pa tudi njeno konzervatorstvo in iskanje ljubezni z možem Samom Asgharijem.

Po navedbah vira Page Six bo knjiga zajemala celotno njeno življenje od otroštva, vzpona do slave v najstniških letih, njeno burno razmerje z Justinom, otroke s Kevinom Federlineom, njen padec iz milosti in konzervatorstvo.

“Britneyjina knjiga je brutalno iskrena in iz srca. Nobena tema ni pozabljena. To je resnično zgodba o krepitvi ženske moči,” je povedal vir. “Prevzema nadzor nad svojim življenjem.”

“To je tudi zgodba o preživetju,” je dodal vir, “iskanju poti iz hromečega konservatorstva do iskanja sreče s svojim možem Samom Asgharijem.”

Britney naj bi sodelovala z avtorjem Samom Lanskyjem, novinarjem, ki je v preteklosti že pisal profile o zvezdah, kot so Adele, Nicki Minaj in Madonna. Nadalje poročajo, da gre knjiga skozi pravni pregled pri Simon & Schuster s ciljno izdajo za božične praznike.

Britney je v času, odkar je končno prišla izpod konservatorstva, namigovala na možno vsebino svoje knjige s številnimi brutalno neobdelanimi objavami na Instagramu, v katerih je obsojala svojo ekipo in celo lastno družino.

Februarja lani smo že poročali, da je Britneyina knjižna pogodba vredna 15 milijonov dolarjev, kar jo uvršča med najbolj donosne knjižne pogodbe v zgodovini.

Preberi si tudi:
Britney Spears pravkar podpisala eno največjih knjižnih pogodb v zgodovini

Britney Spears pravkar podpisala eno največjih knjižnih pogodb v zgodovini

Britney Spears je svobodna in pripravljena povedati svojo zgodbo na način, kot ga ni še nikoli. 40-letna pop zvezdnica je večino leta 2021 preživela na sodišču, da bi…