Britney Spears pravkar podpisala eno največjih knjižnih pogodb v zgodovini

Britney Spears je svobodna in pripravljena povedati svojo zgodbo na način, kot ga ni še nikoli. 40-letna pop zvezdnica je večino leta 2021 preživela na sodišču, da bi lahko normalno zaživela svoje življenje, novembra pa jo je sodnik končno osvobodil konservatorstva, pod katerim je živela skoraj 14 let. Od leta 2008 so njeno življenje narekovali njen oče in drugi pravni skrbniki, ki so skrbeli za njen denar, kariero, zdravstveno oskrbo in druge vidike njenega vsakdanjega zasebnega življenja.

Britney pripravljena, da svetu razkrije vse

Kot poroča Page Six, je Britney podpisala pogodbo za knjigo v vrednosti 15 milijonov dolarjev z založbo Simon & Schuster. Knjiga naj bi na sočen način pripovedovala o njenem življenju, družini in karieri, ki se je začela, ko je bila stara komaj 11 let, v Disneyjevem klubu “The All-New Mickey Mouse Club”.

Do dogovora je prišlo po vojni ponudb med različnimi založbami, da bi Britneyino zgodbo objavili v javnosti stran od budnega očesa sodišča. Vir je za Page Six povedal, da je “dogovor eden največjih vseh časov, takoj za Obamovima”. Nekdanji predsednik Barack Obama in njegova žena Michelle Obama sta z založbo Penguin Random House leta 2017, ko sta zapustila Belo hišo, podpisala pogodbo v vrednosti 65 milijonov dolarjev.

Ta memoar bo drugi iz družine Spears, ki bo izšel leta 2022, saj je Jamie Lynn Spears januarja izdala svojo knjigo, na katero se je Britney razjezila, češ da je njena mlajša sestra lagala o njej.

Preden se je oktobra lani končalo njeno konservatorstvo, je Britney na Instagramu opozorila člane svoje družine, naj pazijo, kaj bi lahko nekega dne rekla o njih in zapisala: “Gospod, usmili se duš moje družine, če bom kdaj naredila intervju.”

Preberi si tudi:
Britney Spears o svoji mami razkrila nekaj, česar do zdaj ni vedel NIHČE!

Britney Spears o svoji mami razkrila nekaj, česar do zdaj ni vedel NIHČE!

Britney Spears se je odločila razkrinkati svojo mamo Lynne Spears! 39-letna pred kratkim zaročena pevka v novi objavi na Instagramu trdi, da je bila v resnici njena mama…