TikTok trik: Tvoje trepalnice še nikoli niso bile TAKO privihane!

Na TikToku resnično najdemo vse – od zabavnih videov, zanimivih receptov do modni in lepotnih trikov in nasvetov.

Če si ljubiteljica ličenja, potem si na omenjeni platformi zagotovo že odkrila kakšen bizaren nasvet ali pa zelo uporaben trik, ki ti je olajšal jutranje ličenje. Zadnji med zanimivimi nasveti je način, kako s kleščami za vihanje trepalnic le-te veliko bolje privihati.

Narobe obrnjeno morda izgleda strašljivo, ampak deluje!

Če imaš kratke trepalnice ali pa rastejo navzdol, potem še predobro veš, koliko truda je potrebno vložiti, da so trepalnice na koncu ličenja obrnjene vsaj malo navzgor. Maskara je vsekakor nujna, pred njo pa nikakor ne gre brez vihalnika trepalnic. In če si do zdaj ta pripomoček uporabljala tako, da si ga držala pod očmi, ti zdaj razkrivamo nov trik, ki naj bi bil tudi veliko bolj učinkovit, še zlasti pri zelo trmastih trepalnicah, ki se nikakor nočejo privihati. Vihalnik za trepalnice obrni kontra, kot ga običajno držiš.

TikTokerka @Audboos je priljubljena med oboževalci za ocene izdelkov za ličenje in ko je delila svojo nenavadno metodo privihanja trepalnic, se je ta nemudoma viralno hitro razširila po spletu.

Po začetnem opozorilu, začne Audrey razlagati: “Želiš biti previdna, ko to počneš, vendar želiš znotraj vihalnika vse svoje trepalnice in se postopoma pomikati navzdol po trepalnicah – privihaš jih kontra.” Nato vihalnik obrneš pravilno. Audrey dodaja: “Potem greš do korenin in jih privihaš navzgor. Izgledalo naj bi nekako tako.” Ko nanese malo maskare, lahko vidiš, kako popolno privihane in dramatično izgledajo njene trepalnice.

@audboos Reply to @rollerbl4des how I do my lashes 💓 #TheChallengeAllStars #makeuptutorial ♬ Peaches – Justin Bieber

To je morda tvegana metoda, vendar zagotovo deluje – samo poskrbi, da si previdna pri poskušanju.