fbpx

Prihaja dmLIVE: Doživite edinstveno izkušnjo spletnega nakupovanja v živo!

Začetek jeseni bodo v dm-u pospremili z veliko novostjo, saj pričenjajo s pogovornimi oddajami dmLIVE, ki jih bomo gledalci lahko v živo spremljali vsak drugi torek v aplikaciji Moj dm. V njih se bo izkušena voditeljica Ajda Mlakar z različnimi strokovnjaki pogovarjala o aktualnih in priljubljenih temah iz dm sveta, gledalci pa jim bomo lahko v spletni klepetalnici zastavljali svoja vprašanja. Prva v nizu oddaj bo že v torek, 13. septembra. Vse gledalce, ki jo bodo spremljali v živo, čakajo številne edinstvene ugodnosti in presenečenja.

V prvi oddaji bodo v ospredju prehranska dopolnila in okrepitev imunskega sistema pred prihodom jeseni. »V vsaki oddaji se bomo dotaknili zanimivih in aktualnih tem iz sveta dm-a, ki jih bomo obravnavali v družbi kompetentnih strokovnjakov. Podajali bomo koristne in praktične informacije, ki nam bodo prišle prav v našem vsakdanu. Želim si, da bi dmLIVE postal neke vrste spletno druženje, kjer si bomo lahko izmenjevali mnenja, nasvete in koristne informacije,« je ob tem izpostavila voditeljica.

V premierni oddaji, ki bo na sporedu že v torek, 13. septembra, ob 19.30, bomo z dr. Leonom Bedračem, strokovnjakom za prehranska dopolnila, še pred jesenjo in zimo spregovorili o načinih za dvig imunskega sistema, predstavili pa bomo tudi izdelke podjetja Nutrilab s Cvetko Pirih, magistro farmacije, ter izdelke Mivolis in BeLife. Za izbrane izdelke omenjenih znamk bodo gledalcem na voljo kuponi za 25-kratne točke, ki jih bodo lahko koristili v dm spletni trgovini ali v dm prodajalnah, ob nakupu nad 1 EUR pa bodo prejeli tudi brezplačni izdelek Mivolis C vitamin.

V prihodnjih oddajah dmLIVE bomo spregovorili tudi o številnih zanimivih temah s področja lepote in življenjskega sloga. Med drugim se bomo poglobili v skrivnosti barvanja las ter poskrbeli za številne dodatne ugodnosti in nagrade.

Za več informacij sledite dm profilu na Facebooku (@dmslovenija) in Instagramu (@dm_slovenija) ali obiščite spletno stran (dm.si).