Imata Tom Brady in Gisele Bündchen zakonske težave?

Tom Brady in Gisele Bündchen naj bi bila sredi težkega obdobja. Glede na več poročil naj bi imel par, ki je poročen že 13 let, zakonske težave, ki naj bi se začele po tem, ko se je Tom odločil, da ne bo več upokojen in se vrnil v ligo NFL.

Medtem ko je Gisele takrat podpirala moža glede odločitve, da se vrne v šport, 42-letna manekenka v resnici “ni bila navdušena” nad tem, da se je njen mož po samo dveh mesecih upokojitve, vrnil v profesionalni ameriški nogomet.

Zvezdnica naj bi bila “tako vesela”, ko je Tom napovedal svojo upokojitev in je bila razburjena, ko se je odločil za vrnitev v svet nogometa.

Govorice o razhodu para so se okrepile po tem, ko je bil Tom pretekli mesec odsoten s treninga z ekipo Tampa Bay Buccaneers, saj naj bi “se ukvarjal z nekaterimi osebnimi stvarmi”.

Po besedah glavnega trenerja Todda Bowlesa so se Tom in ekipa o odsotnosti pogovarjali že julija, pred začetkom kamp treninga.

Zvezdnik se je vrnil na treninge, potem ko je izpustil dve pripravljalni tekmi in spregovoril o svoji 11-dnevni odsotnosti iz ekipe konec prejšnjega meseca. Novinarjem je povedal: “Vsakdo ima drugačne situacije, s katerimi se sooča, in vsi imamo edinstvene izzive v življenju. Človek, star sem 45 let.”

“Veliko sranja se dogaja, zato moraš samo poskušati ugotoviti življenje po najboljših močeh. Veste, to je neprekinjen proces,” je še dodal.