Kris Jenner na detektorju laži: O Kiminem posnetku, najljubši hčeri,…

Kris Jenner je na vročem stolu!

V četrtek zvečer (8. septembra) sta bili 66-letna resničnostna zvezdnica in njena najmlajša hči Kylie Jenner gostji v oddaji The Late Late Show with James Corden.

Med intervjujem je bila Kris priključena na test detektorja laži, Kylie in James pa sta ji postavila nekaj težkih vprašanj o njeni družini.

Kylie je mamo vprašala, ali je ona njen najljubši otrok in Kris je odgovoril z “da”, kar je bilo tudi res.

James je nato Kris zastavil težko vprašanje – “Si pomagala Kim objjaviti njen posnetek za odrasle?”

Ko je občinstvo nasprotovalo vprašanju, je Kris odgovorila: “V redu je. Ne. Ne.” Tudi to je držalo.

Kris je James tudi vprašal, ali ji je bila všeč poročna obleka Kourtney Kardashian ter ali misli, da Kourtney in Travis Barker pretiravata z izkazovanjem ljubezni na javnih krajih – na prvo vprašanje je odgovorila, da ji je bila všeč in govorila je resnico, na drugo vprašanje pa je odgovorila, da “je le vsake toliko časa preveč”, kar je bila laž.

Še eno vprašanje se je nanašalo na Kim in sicer glede njene Marilyn Monroe obleke, ki jo je nosila na letošnji Met Gali. James je Kris vprašal, ali je Kim raztrgala obleko in odgovorila je, da ne, kar je bila resnica.

Preberi si tudi:
Obleka Marilyn Monroe, ki jo je nosila Kim Kardashian, zdaj trajno poškodovana

Obleka Marilyn Monroe, ki jo je nosila Kim Kardashian, zdaj trajno poškodovana

Obleka, ki jo je Kim Kardashian nosila prejšnji mesec na prireditvi Met Gala 2022, na novih fotografijah izgleda trajno poškodovana. 41-letna resničnostna zvezdica je obleko, ki jo je…

Preberi si tudi:
Kris Jenner v skrbeh za finančno stanje svoje hčere Kylie Jenner

Kris Jenner v skrbeh za finančno stanje svoje hčere Kylie Jenner

V klanu Kardashian/Jenner vsi člani služijo veliko denarja, kljub temu pa je mamagerka Kris Jenner postala zaskrbljena zaradi nenadzorovanega, norega, ekstravagantnega zapravljanja svoje najmlajše hčere Kylie Jenner, ki…