Obleka Marilyn Monroe, ki jo je nosila Kim Kardashian, zdaj trajno poškodovana

Obleka, ki jo je Kim Kardashian nosila prejšnji mesec na prireditvi Met Gala 2022, na novih fotografijah izgleda trajno poškodovana.

41-letna resničnostna zvezdica je obleko, ki jo je prvotno nosila Marilyn Monroe, nosila le na rdeči preprogi dogodka, nato pa se je do konca dogodka preoblekla v njeno repliko.

Vendar pa je na novih fotografijah, ki jih je delil profil The Marilyn Monroe Collection, razvidno, da je obleka očitno poškodovana zaradi obrabe.

Strokovnjaki za obleko, vključno z izvirnim oblikovalcem skice Bobom Mackiejem, so izrazili zaskrbljenost, da bi Kim nosila obleko na dogodku.

Bob je skico za originalno obleko narisal leta 1962, ko je delal kot asistent pri Jeanu Louisu, Marilyn pa je obleko nato nosila, ko je slavnostno zapela “Happy Birthday” predsedniku Johnu F. Kennedyju.

“Mislil sem, da je to velika napaka,” je povedal Bob. “[Marilyn] je bila boginja. Nora boginja, a boginja. Bila je prav čudovita. Nihče se ne fotografira tako. In narejena je bila zanjo. Zasnovana je bila zanjo. V tej obleki ne bi smeli videti nikogar drugega.”

Zdaj, glede na The Marilyn Monroe Collection, je oboževalec obiskal Ripleyjevo Believe It or Not in posnel nekaj fotografij obleke od blizu po njeni vrnitvi.

Obleka ima zdaj razpoke in raztrganine, manjkajo kristali, nekateri pa tudi visijo na niti.

Ripley’s je na dražbi plačal 4,8 milijona dolarjev za obleko, da bi bila del kolekcije.

Preberi si tudi:
Razkrito, kako se Kim Kardashian v zakulisju obnaša do Peta Davidsona

Razkrito, kako se Kim Kardashian v zakulisju obnaša do Peta Davidsona

V javnosti in pred fotografskimi objektivi zveza Kim Kardashian in Peta Davidsona izgleda ena sama pravljica, kaj pa ko stopita v zakulisje in ugasnejo vse luči? No, zadeva…