fbpx

Razkrito, kakšno predporočno pogodbo sta podpisala Britney Spears in Sam Asghari

Britney Spears se je prejšnji teden poročila z dolgoletno ljubeznijo Samom Asgharijem in par je res podpisal predporočno pogodbo.

Podrobnosti o tem, kaj je šlo v predporočno pogodbo, so bile razkrite le nekaj dni po poroki.

Po njuni zaroki lani se je Sam pošalil, da je on tisti, ki si želi predporočno pogodbo. “Hvala vsem, ki ste zaskrbljeni zaradi predporočne pogodbe! Seveda bova podpisala predporočno pogodbo, da zaščitimo mojo zbirko džipov in čevljev, če me nekega dne zapusti.”

In kakšno preporočno pogodbo sta v resnici podpisala? TMZ poroča, da obstaja “železna predporočna pogodba” in Sam “ne dobi niti dolarja od bogastva, ki ga je Britney zaslužila do te točke.”

Britney je vredna 60 milijonov dolarjev in to celotno bogastvo bo še naprej njeno, če se bo kdaj razšla s Samom, čeprav ni jasno, ali bo dobil kaj od njenega prihodnjega zaslužka.

People je poročal, da Sam “ne bo prejel nobenega Spearsinega večmilijonskega bogastva, zasluženega pred datumom poroke, če se v prihodnosti razideta.”

Preberi si tudi:
O JOJ! Na poroki Britney Spears in Sama Asgharija morala posredovati policija

O JOJ! Na poroki Britney Spears in Sama Asgharija morala posredovati policija

Za Britney Spears zelo pomemben dan, ki se ga je že mesece veselila, je bil prekinjen z obiskom policije! Potem, ko je bilo razkrito, da se bo zvezdnica…