V Cityparku ujemite ulični vajb evropskega prvenstva

Tudi Citypark je zajela navijaška evforija, ki v času evropskega prvenstva v košarki ustvarja vzdušje, krepi navijaški duh in obiskovalcem nudi bogato paleto aktivnosti. V Streetyparku pred trgovino Interspar so v sodelovanju s prodajalno Big Bang ustvarili unikatno interaktivno dnevno sobo, ki danes in v soboto ponuja sprostitev za vse playstation navdušence. »Brezplačno vstopite v čevlje najboljših in se pomerite v virtualnem košarkarskem dvoboju NBA 2022,« je pojasnil center manager Cityparka Andrej Ropret.

Možen bo ogled nastajanja grafita v živo, vse od začetne skice pa do končne umetnine.
Možen bo ogled nastajanja grafita v živo, vse od začetne skice pa do končne umetnine.

Del Streetyparkovega dogajanja je tudi ulična umetnost, v kateri najde mesto in dobi svoje platno tudi košarkarska kultura. Za ljubitelje urbanega življenja in mestne podobe pisanih zidov bo v uličnih dnevih največjega nakupovalnega središča v Sloveniji možen ogled nastajanja grafita v živo, vse od začetne skice pa do končne umetnine. Izpod rok profesionalnega ustvarjalca in ilustratorja Azrama boste priča njegovemu unikatnem slogu, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Pridružite se mu danes, 9. septembra in

Ta vikend vas v Cityparku čakajo playstation igre, ustvarjanje grafitov in kreativna nagradna igra.
Ta vikend vas v Cityparku čakajo playstation igre, ustvarjanje grafitov in kreativna nagradna igra.

v soboto, 10. septembra, med 16. in 19. uro pred glavnim vhodom Cityparka.

Za še slajše vzdušje pa v sodelovanju s Hervisom poteka tudi Streetyparkova edinstvena nagradna igra, kjer bodo kot glavno nagrado podelili uradno žogo evropskega prvenstva v vrednosti 130 evrov. Sodelujete lahko tako, da preizkusite svoje košarkarske spretnosti izven navijaških okvirjev. Pridite in preverite, koliko od 5 metov zadenete na koš. Nagradna igra in tekmovanje bosta potekala pod vodstvom animatorja akrobatske skupine Dunking Devils danes med 16. in 20. uro ter v soboto med 11. in 20. uro.