fbpx

Princ Harry, Meghan Markel in njena mama skoraj tragično končali kot princesa Diana

Princ Harry, Meghan Markle in njena mama Doria Ragland so bili sinoči vpleteni v “skorajda usoden avtomobilski pregon” po podelitvi nagrad Ms. Foundation Women of Vision Awards 2023, kjer je bila vojvodinja nagrajena z eno od nagrad Women of Vision.

Tiskovni predstavnik para je podal izjavo, v kateri je pojasnil, kaj se je zgodilo.

Tiskovni predstavnik je za Variety povedal: “Včeraj zvečer so bili vojvoda in vojvodinja suseška ter gospa Ragland vpleteni v skorajda usoden avtomobilski lov zelo agresivnih paparacev. To neusmiljeno zasledovanje, ki je trajalo več kot dve uri, je povzročilo več skorajšnjih trčenj, v katerih so bili udeleženi drugi vozniki na cesti, pešci in dva newyorška policista. Biti javna osebnost sicer vključuje določeno stopnjo zanimanja javnosti, vendar to nikoli ne bi smelo biti za ceno varnosti kogarkoli.”

“Razširjanje teh slik, glede na načine, na katere so bile pridobljene, spodbuja zelo vsiljivo prakso, ki je nevarna za vse vpletene,” je nadaljeval tiskovni predstavnik.

Varnost in zaščita sta bili vedno veliki težavi za vojvodo in vojvodinjo. Posnetki, na katerih sta bila fotografirana in deležna izjemne medijske pozornosti, so bili vključeni tudi v njuno dokumentarno serijo na Netflixu. Mati princa Harryja, princesa Diana, je bila udeležena v smrtni prometni nesreči, ki je bila posledica zasledovanja paparacev.